2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To επόμενο Τesla θα είναι hatchback και θα κοστίζει 20.000 ευρώ

13.636 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

Η Τesla θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη φέρνοντας στην αγορά ένα ηλεκτρικό hatchback που θα κοστίζει από 20.000 ευρώ και θα προσφέρει περίπου 400 χλμ. αυτονομία.

Πάνω σε ένα νέο compact μοντέλο με hatchback αμάξωμα εργάζεται η Tesla καθώς η φίρμα θεωρεί πως αυτό είναι απαραίτητο για να εδραιωθεί ως η κορυφαία μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Η εταιρεία γνωρίζει πως μετά τις ΗΠΑ πρέπει να κατακτήσει και την αγορά της Ευρώπης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Προσιτή τιμή και νέο ονόμα 
Το νέο hatchback πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023 και να σηματοδοτήσει το άνοιγμα της μάρκας σε μεγαλύτερο κοινό, αφού το νέο μοντέλο αυτό θα έχει διαστάσεις που αρμόζουν σε ένα αυτοκίνητο πόλης και προσιτή τιμή. Το κόστος αγοράς του λέγεται πως θα είναι λίγο πάνω από 20.000 ευρώ ενώ, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως το όνομά του θα είναι Model 2 ή Model Q.

Έτσι θα μοιάζει!
Το ρωσικό σάιτ kolesa.ru, με αφορμή  τις φήμες για το νέο ηλεκτρικό της Tesla, παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο, αντλώντας έμπνευση από το Model 3. H οροφή του είναι αρκετά coupe, στο πλάι βλέπουμε πως δεν υπάρχουν χερούλια στις πόρτες, ενώ πίσω, τα φώτα σε σχήμα Υ κλέβουν την παράσταση.

Το κλειδί για τον ερχομό του
To πιο προσιτό Tesla της αγοράς λέγεται πως θα υιοθετήσει έναν νέο τύπο μπαταριών που η φίρμα ισχυρίζεται ότι μειώνει το κόστος κατασκευής κατά 50% σε σχέση με τις τρέχουσες μεθόδους, παρέχοντας παράλληλα πέντε φορές περισσότερη ενέργεια και έως και 16% μεγαλύτερη αυτονομία ανά φόρτιση. Η τεχνολογία αυτή αναλύθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk είπε: «Ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν έχουμε ένα πραγματικά προσιτό αυτοκίνητο, και αυτό είναι κάτι θα έχουμε στο μέλλον. Για αυτό χρειαζόμαστε φθηνότερες μπαταρίες».

Στην αγορά το 2023
Η Tesla θέλει να αρχίσει να πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές πάνω στα πρώτα Model 2/Q στα τέλη του 2021, με σκοπό να λανσάρει το μοντέλο μέσα στο 2023 με την αυτονομία του να φτάνει ακόμα και τα 400 χιλιόμετρα.

Θα γεμίσουν οι πόλεις από δαύτο!
Η Τesla θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη, φέρνοντας στην αγορά ένα hatchback σε πολύ καλή τιμή.
Eσύ θα το αγόραζες σε τέτοια τιμή; Tελικά τι μετράει σε ένα ηλεκτρικό; H τιμή, η αυτονομία ή τα άλογα;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN