Με το νέο Opel Insignia Grand Sport, κάνει το ντεμπούτο του ένα πεντάθυρο sedan με coupe σχεδιαστικές γραμμές.

Με το νέο Opel Insignia Grand Sport, κάνει το ντεμπούτο του ένα πεντάθυρο sedan με coupe σχεδιαστικές γραμμές.

Η επιβεβαίωση της Opel

22.100 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2016)

Η Opel ετοιμάζει επίθεση σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ και τις αποκλειστικές πληροφορίες του AutoΤρίτη. Συγκεκριμένα, η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να λανσάρει 7 νέα μοντέλα μέσα στο επόμενο έτος, οπως δήλωσε ο CEO της φίρμας, Dr. Karl-Thomas Neumann. Ο κ. Karl-Thomas Neumann δήλωσε σχετικά με τα νέα λανσαρίσματα: «Με αυτά τα επτά νέα μοντέλα για το 2017, η Opel θα ανανεώσει πλήρως το προφίλ της μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Με το Ampera-e κάνουμε την ηλεκτροκίνηση εφικτή για καθημερινή οδήγηση. Η δεύτερη γενιά Insignia αποπνέει μία νέα αίσθηση κομψότητας, ελαφρού βάρους και σπορτίφ στυλ. Και με τα νέα crossover στη μικρή και την μικρομεσαία κατηγορία επεκτείνουμε τη γκάμα μας σε έναν σημαντικό τομέα, που θα τονώσει την ανάπτυξή μας».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα μοντέλα που θα λανσάρει η Opel είναι τα εξής:
 
1) Το Ampera-e που λανσαρίστηκε στο Σαλόνι του Παρισιού και θα είναι διαθέσιμο στις αγορές από την άνοιξη του 2017. Με ηλεκτρική αυτονομία πάνω από 500 χλμ. (σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης – NEDC), το Ampera-e θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για όσους θέλουν ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

2) Με το νέο Opel Insignia Grand Sport, κάνει το ντεμπούτο του ένα πεντάθυρο sedan με coupe σχεδιαστικές γραμμές.  Όπως ο προκάτοχός  του, που έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 900.000 μονάδες, το νέο  Insignia θα παράγεται στο Rüsselsheim.

3)  Όπως το Insignia Grand Sport, το νέο Opel Insignia Sports Tourer μοιράζεται την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το πρωτότυπο Opel Monza Concept από το 2013. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εταιρεία, η καμπίνα του έχει αυξηθεί σημαντικά, κυρίως στα πίσω καθίσματα και το χώρο αποσκευών (σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο).
 
4) Με το Opel Insignia Country Tourer το Sport, η γερμανική φίρμα θα στοχεύσει στο κοινό που επιθυμεί να συνδυάσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες, με τους πλούσιους χώρους.
 
5) Του χρόνου, το Opel Vivaro λανσάρει ένα νέο επίπεδο άνεσης και εξοπλισμού

6)  Στις αρχές του 2017, το δημοφιλές SUV της μικρής κατηγορίας – το MOKKA X – θα πλαισιωθεί από ένα νέο μικρό Crossover, το Opel Crossland X.

7) Το νέο crossover στη μικρομεσαία κατηγορία: Η Opel επεκτείνει την προσφορά της στην κατηγορία των μικρομεσαίων με ένα ιδιαίτερα σπορ, crossover μοντέλο που θα πλαισιώσει τα Astra και Zafira.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen