2 φωτογραφίες »

Η ολοκαίνουργια McLaren, θα βασιστεί σε ένα νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα.

Το όνομα αυτής McLaren Artura

1.658 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Artura θα είναι το όνομα της νέας υβριδικής McLaren όπως αποκάλυψε επίσημα η βρετανική μάρκα, μέσω νέων εικόνων teaser.


Δύο νέες εικόνες teaser έδωσε στη δημοσιότητα η McLaren  η οποία συνεχίζεται να εργάζεται αλλά και να μας προσφέρει σιγά σιγά στοιχεία για το νέο της υβριδικό μοντέλο που ετοιμάζεται να αποκαλύψει. Στις νέες εικόνες της βρετανικής μάρκας αφενός εμφανίζεται το όνομα του νέου μοντέλου που όπως προλογίσαμε θα είναι το «Artura», ενώ βλέπουμε και λεπτομέρειες από το σχεδιασμό του πίσω μέρους, όπως τις δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
Η ολοκαίνουργια McLaren, θα βασιστεί σε ένα νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα, που ονομάζεται MCLA και θα εξοπλιστεί από ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που αποτελείται από έναν turbo κινητήρα V6 και έναν μη καθορισμένο (ακόμα) αριθμό ηλεκτρικών κινητήρων. Μάλιστα η McLaren εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται ήδη σε δοκιμές του νέου αυτοκινήτου και του νέου κινητήρα σε δημόσιους δρόμους.
 
Αναφορικά με την ισχύ δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες, λέγεται όμως πως το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης θα προσφέρει περισσότερους από 600 ίππους.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η McLaren Artura θα είναι η πρώτη που θα βασιστεί στο νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα, κάτι που σημαίνει ότι στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την MCLA πλατφόρμα. Δεν γνωρίζουμε πότε η McLaren σκοπεύει να αποκαλύψει πλήρως την Artura, αν και η εταιρεία είπε ότι θα είναι προς πώληση το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο και στην πράξη τότε τα επίσημα αποκαλυπτήρια δε θα πρέπει να είναι και πολύ μακριά.

AUTOFIT PASXA
vw