" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η γκουρού του είδους Specialized, έφτιαξε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο mountain, το Turbo Levo FSR 6Fattie, το οποίο είναι ασορτί με τη νέα BMW X3.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο μέσα από το δίκτυο των BMW και Specialized, με την τιμή να ορίζεται στα 5.200 ευρώ.

Η Specialized ενσωμάτωσε το ηλεκτρικό μοτέρ στον αλουμινένιο σκελετό του ποδηλάτου. Διαθέτει την αποκλειστική βαφή Phytonic Blue, τη μπλε απόχρωση δηλαδή με την οποία λανσαρίστηκε η BMW X3.

Το ποδήλατο της νέας Χ3

Διαβάστηκε από 4395 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/6/2017

Η νέα BMW X3 έχει και ασορτί ποδήλατο, ένα ηλεκτρικό mountain που έφτιαξε ειδικά για αυτή, η γκουρού του είδους Specialized.

 
Ακόμα δεν είδαμε καλά καλά τη νέα BMW X3 και ξεκίνησε ήδη η γκάμα των προϊόντων γύρω από αυτή. Σήμερα ασχολούμαστε με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο mountain, ένα περιορισμένης παραγωγής e-bike που έφτιαξε η γκουρού του είδους Specialized και το οποίο ονομάζεται Turbo Levo FSR 6Fattie.
 
Το εν λόγω e-mountain bike διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 250 watt, το οποίο βοηθάει στην κίνηση των πεντάλ. Έχει ελαστικά 2,8 ιντσών, αλλά και μία αυτόματα ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική βάση της σέλας, ενώ η αλυσίδα είναι ιδιαίτερα κοντή για καλύτερο χειρισμό.
   
Το ωραίο είναι πως η Specialized ενσωμάτωσε το ηλεκτρικό μοτέρ μέσα στον αλουμινένιο σκελετό του ποδηλάτου. Διαθέτει την αποκλειστική βαφή Phytonic Blue, τη μπλε απόχρωση δηλαδή με την οποία λανσαρίστηκε η BMW X3.
 
Η μπαταρία των 504 Wh αφαιρείται από το ποδήλατο και φορτίζεται αυτόνομα, ενώ με το καλώδιο της BMW, μπορεί να μπει και στην 12V υποδοχή του πορτμπαγκάζ της Χ3. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο μέσα από το δίκτυο των BMW και Specialized, με την τιμή να ορίζεται στα 5.200 ευρώ.