Παραλαβή - παράδοση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παραλαβή - παράδοση.

Τoyota 1 μύριο χιλιόμετρα

26.785 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2016)

Ο Βίκτορ Σέπαρντ είναι ένας ιδιοκτήτης Toyota Tundra που διένυσε 1.610.000 χλμ και μάλιστα συνέχισε να οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο και για αρκετά ακόμη μίλια μετά.

Η Toyota βλέποντας λοιπόν το Τundra του Βίκτορ τον ρώτησε τι σημαίνει για αυτόν ένα Τoyota Tundra με 1.610.000 χλμ; 
Σίγουρα για την εταιρία ένα αυτοκίνητο με τόσα πολλά χιλιόμετρα και έναν πελάτη να δείχνει ικανοποιημένος όπως δείχνει ο Βίκτορ αυτό σημαίνει πολλά για τα επόμενα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρίας.
Το ενός εκατομμυρίων εξακοσίων δέκα χιλιάδων χιλιομέτρων Tundra, είναι ένα μοντέλο του 2007, ήταν ένα από τα πρώτα του είδους του που συναρμολογήθηκαν αποκλειστικά στην Toyota Motor Manufacturing, του Τέξας, στο Σαν Αντόνιο. 
Από την αγορά του φορτηγού, ο Σέπαρντ υπήρξε ο μοναδικός ιδιοκτήτης του και φρόντιζε κατά μέσο όρο να διανύει σχεδόν 200,000 χλμ το χρόνο. Αυτά τα χιλιόμετρα γινόντουσαν τακτικά διότι ο Βίκτορ πήγαινε από το σπίτι του που βρίσκεται στη Βόρεια Ντακότα, στο Ουαϊόμινγκ, στην Βιρτζίνια για τη δουλειά του.
Το αυτοκίνητο έχει διατηρήσει μέχρι σήμερα τον εργοστασιακό του κινητήρα σωστά συντηρημένο, το κιβώτιο και το χρώμα του επίσης σε αρκετά καλή κατάσταση.
Το συγκεκριμένο φορτηγάκι η Toyota θέλει να το ελέγξει εξονυχιστικά σε όλους τους τομείς και η έρευνα αυτή πρώτον θα φέρει αρκετά αποτελέσματα για την εργασία και την αντοχή υλικών αλλά θα είναι και αρκετά χρήσιμα για τις επόμενες γενιές που θα κατασκευαστούν.
Η Τοyota αποφάσισε να αντικαταστήσει το φορτηγάκι του Βίκτορ που ήταν μοντέλο του 2007 με ένα νέο του 2016 εντελώς δωρεάν, προκειμένου να συνεχίσει να απολαμβάνει τις διαδρομές του και η ίδια να έχει στα χέρια της μια έρευνα 1.610.000 χλμ.

Σπίτι - δουλειά, δουλειά - σπίτι.

Σπίτι - δουλειά, δουλειά - σπίτι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
fiat