Οι εικόνες προέρχονται από τον χρήστη του Twiiter, Tesla_Adri.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες προέρχονται από τον χρήστη του Twiiter, Tesla_Adri.

Τρέιλερ με ηλιακούς συλλέκτες για έξτρα αυτονομία από την Tesla!

2.215 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2022)

Ένα τρέιλερ με ηλιακούς συλλέκτες το οποίο έχει τον ρόλο του range extender για τα ηλεκτρικά της παρουσίασε η Tesla!

Για έξτρα αυτονομία στα ηλεκτρικά

Τη λύση για αυτούς που θέλουν να πάνε διακοπές με το ηλεκτρικό τους και να μην ανησυχούν για το αν και που θα βρουν φορτιστή, φαίνεται πως βρήκε η Tesla. Η αμερικανική εταιρεία στο πλαίσιο της Έκθεσης IdeenExpo στο Ανόβερο της Γερμανίας, αποκάλυψε ένα τρέιλερ με επεκτάσιμους ηλιακούς συλλέκτες που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως range extender για κατασκηνωτές.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με επεκτάσιμους ηλιακούς συλλέκτες

Το εν λόγω τρέιλερ λοιπόν έχει ενσωματωμένους ηλιακούς συλλέκτες, που μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε πρόσθετη ισχύ για τα Tesla προκειμένου να κερδίσουν ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Μάλιστα τα ηλιακά πάνελ εκτείνονται από την κεντρική βάση για να τριπλασιάσουν τη συνολική επιφάνεια, «παγιδεύοντας» πιο εύκολα τις ακτίνες του ήλιου.

Και δορυφορική σύνδεση Internet το τρέιλερ

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τρέιλερ εκτός από την έξτρα αυτονομία είναι εξοπλισμένο και με δέκτη Internet Satellite Starlink που θα παρέχει στους χρήστες των αυτοκινήτων Tesla internet επιτόπου. Μαζί με το τρέιλερ η Tesla παρουσίασε και ένα κομμένο Model Y, για να δείξει το νέο πακέτο μπαταρίας με 4.680 κελιά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
VW LEASEPRO
test center