VW: Απαραίτητα τα Plug-in λόγω της μειωμένης ζήτησης για ηλεκτρικά

2.151 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2024)
VW: Απαραίτητα τα Plug-in λόγω της μειωμένης ζήτησης για ηλεκτρικά

- Επανεξετάζουν τα σχέδιά τους για ηλεκτρικά πολλές εταιρείες
- Το τελευταίο 6μηνο η ζήτηση για υβριδικά αυξάνεται
- Γέφυρα μέχρι να έρθει η εποχή της ηλεκτροκίνησης τα Plug-in υβριδικά

Επανεξετάζουν τα σχέδιά τους για ηλεκτρικά πολλές εταιρείες

Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση τους τελευταίους μήνες προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς, καθώς οι καταναλωτές δεν αγκαλιάζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τόσο γρήγορα όσο προέβλεπαν ορισμένες εταιρείες. Αυτό έχει κάνει μια χούφτα εταιρείες να επανεξετάσουν τα σχέδιά τους και ακόμη και να υπαναχωρήσουν στα μεγαλόπνοα σχέδιά τους γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το τελευταίο 6μηνο η ζήτηση για υβριδικά αυξάνεται

Η Volkswagen, μια μάρκα που έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στα ηλεκτρικά φαίνεται τώρα πως θα ρίξει το βάρος στα Plug in. Ο CEO της μάρκας Thomas Schäfer δήλωσε πρόσφατα: «χρειαζόμαστε ακόμα αυτή τη μεταβατική τεχνολογία», καθώς «τα ηλεκτρικά με μπαταρία δεν παρουσιάζουν σημαντικές πωλήσεις». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας στο ότι τα υβριδικά οχήματα θεωρούνταν κάποτε πως ανήκουν στο παρελθόν, αλλά, «μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, ξαφνικά όλοι θέλουν υβριδικά οχήματα».

Γέφυρα μέχρι να έρθει η εποχή της ηλεκτροκίνησης τα Plug-in υβριδικά

Ο Schäfer δήλωσε ότι είναι «πολύ χαρούμενος» που η εταιρεία αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει plug-in υβριδικές εκδόσεις στα Golf, Passat και Tiguan. Συνέχισε υπονοώντας ότι τα plug-in υβριδικά ίσως παραμείνουν στην αγορά πολύ περισσότερο απ' ό,τι αρχικά αναμενόταν. Ωστόσο, η εταιρεία συνεχίζει να θεωρεί πως τα plug-in υβριδικά είναι απλώς μια γέφυρα προς την ηλεκτρική εποχή. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στα ηλεκτρικά αλλά και ότι μπορεί να προσφέρει αναβαθμισμένα Plug-in σύνολα με περισσότερη ηλεκτρική εμβέλεια.

ford
4green