ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Χάος στην Αττική Οδό: Καθυστερήσεις άνω των 45 λεπτών προς Αεροδρόμιο

3.713 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2025)
Χάος στην Αττική Οδό: Καθυστερήσεις άνω των 45 λεπτών προς Αεροδρόμιο

Από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως την Κηφισίας ο χρόνος διέλευσης ξεπερνά τα 45 λεπτά.
Δυσκολίες σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Oι καθυστερήσεις αναμένεται να διαρκέσουν για αρκετή ώρα ακόμη

autotriti team

Από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως την Κηφισίας ο χρόνος διέλευσης ξεπερνά τα 45 λεπτά

Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην Αττική Οδό, με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν τα 45 λεπτά σε βασικά σημεία του αυτοκινητόδρομου. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όπου από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως την Κηφισίας ο χρόνος διέλευσης ξεπερνά τα 45 λεπτά. Παράλληλα, σημαντικές καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών παρατηρούνται και στην είσοδο από Μεταμόρφωση, τόσο από τη Λαμία όσο και από τον Πειραιά, με την κατάσταση να επιδεινώνεται όσο προχωρά η πρωινή αιχμή.
 

Δυσκολίες σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Δυσκολίες σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με αυξημένο φόρτο στην Κάντζα και στην Περιφερειακή Υμηττού. Οι οδηγοί χρειάζονται περισσότερη ώρα για να προσεγγίσουν την έξοδο Κηφισίας, ενώ σε αρκετά σημεία η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες και συχνές ακινητοποιήσεις.

 

Oι καθυστερήσεις αναμένεται να διαρκέσουν για αρκετή ώρα ακόμη

Οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού συνιστούν στους οδηγούς να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους με μεγάλη χρονική πρόβλεψη, καθώς οι καθυστερήσεις αναμένεται να διαρκέσουν για αρκετή ώρα ακόμη. Όσοι κινούνται προς Αεροδρόμιο καλό είναι να υπολογίσουν τουλάχιστον 30 έως 45 επιπλέον λεπτά στον χρόνο διαδρομής τους, ώστε να αποφύγουν απρόοπτα.