" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η πρωτότυπη Σειρά 5 GT με eDrive και τεχνολογία Twin Power Turbo διαθέτει συνδυαστική ισχύ άνω των 680 ίππων και ροπή που ξεπερνά τα 1.015 Nm.

Με πλήρη φόρτιση των μπαταριών της, η υβριδική Σειρά 5 GT έχει ηλεκτρική αυτονομία έως και 100 χλμ και υβριδική άνω των 595 χλμ.

Υβριδική BMW Σειρά 5 GT 680 ίππων

Διαβάστηκε από 2677 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2014

Η πρωτότυπη Σειρά 5 GT με eDrive και τεχνολογία Twin Power Turbo διαθέτει υβριδικό σύστημα συνδυαστικής απόδοσης άνω των 680 ίππων και των 1.015 Nm. Έχει αυτονομία ως ηλεκτρική τα 100 χλμ. και ως υβριδική τα 595 χλμ.

 
Η BMW, μαζί με την πρόγευση της Σειράς 3 plug-in hybrid, παρουσίασε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Group Innovation Days 2014, την πρωτότυπη Σειρά 5 GT με eDrive και τεχνολογία Twin Power Turbo. Διαθέτει συνδυαστική ισχύ άνω των 680 ίππων και ροπή που ξεπερνά τα 1.015 Nm. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες του υβριδικού της συστήματος παίρνουν την ενέργειά τους από μπαταρίες ιόντων λιθίου 20 kWh, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί τόσο στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας όσο και κάτω από τα πίσω καθίσματα.

Με πλήρη φόρτιση των μπαταριών της, η υβριδική Σειρά 5 GT έχει ηλεκτρική αυτονομία έως και 100 χλμ. Ο συμβατικός κινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια ρεύματος, ενώ μπορεί και να προσδώσει επιπλέον ισχύ στον εμπρόσθιο άξονα. Οι πίσω τοποθετημένοι ηλεκτρικοί κινητήρες κινούν τους πίσω τροχούς μέσω ενός πολύστροφου κιβωτίου. Όταν, πάλι, το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται ως υβριδικό, η αυτονομία του είναι πάνω από 595 χλμ. Υπάρχει και ένας ηλεκτρικός κινητήρας μπροστά, ο οποίος λειτουργεί μέσω του αυτόματου κιβωτίου των 8 σχέσεων, μετατρέποντας έτσι το αυτοκίνητο όταν χρειάζεται σε τετρακίνητο.