6 Ford για απόλαυση και οικονομία.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

6 Ford για απόλαυση και οικονομία.

Απολαμβάνεις οικονομία και χαίρεσαι οδήγηση

3.785 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Ford έχει κτίσει εδώ και χρόνια τη φήμη των fun to drive μοντέλων, τώρα όμως μέσω του εξηλεκτρισμού καταφέρνει στον απολαυστικό οδηγοκεντρικό χαρακτήρα να προσθέσει και την οικονομία καυσίμου.

6 Ford για απόλαυση και οικονομία

Διαχρονικά η Ford προσφέρει χαμόγελα στους λάτρεις της οδήγησης, με την δυναμική συμπεριφορά των μοντέλων της στο δρόμο, η οποία βασίζεται στο κοφτερό και άμεσο τιμόνι, τις καλοζυγισμένες και ρυθμισμένες αναρτήσεις και το άκαμπτο πλαίσιο των μοντέλων της. To μικρό Ford Fiesta, που συναγωνίζεται GTi στο test αποφυγής κινδύνου του Test Center, όπως και το Puma, ένα SUVάκι που ακόμα και στις συμβατικές του εκδόσεις είναι πιο fun από τα περισσότερα χάτσμπακ μοντέλα. Αντίστοιχα στη μικρομεσαία κατηγορία το Ford Focus, το πιο συμμετοχικό mainstream 5θυρο μοντέλο που έχουμε δοκιμάσει, ακόμα αν θέλετε και την ηλεκτρική Mustang Mach-E που έβαλε τα ηλεκτρικά στο μυαλό των petrolheads.  

Παράλληλα, η Ford ήταν η πρώτη πρακτικά εταιρεία που έκανε γνωστή στη χώρα μας τη mild hybrid τεχνολογία. Μια τεχνολογία που εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου πάνω από 1.300 ευρώ το χρόνο, όπως έχουμε δει και στη Μεγάλη Digital Έκθεση Οικονομίας του AutoΤρίτη, τώρα που ο κόσμος αναζητά λύσεις για να γλιτώσει χρήματα.
 


To Ford Puma έχει τη μικρότερη κατανάλωση σε ταξίδι από κάθε άλλο μοντέλο βενζίνης με ήπια υβριδικό σύστημα (4,0 λτ./100 χλμ).

To Ford Puma έχει τη μικρότερη κατανάλωση σε ταξίδι από κάθε άλλο μοντέλο βενζίνης με ήπια υβριδικό σύστημα (4,0 λτ./100 χλμ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
4green