Δοκιμες - MERCEDES E-CLASS

Η νέα E-Class μακραίνει κατά 43 χλστ. σε σχέση με πριν φθάνοντας πλέον στα 4,923 μέτρα.

Οδηγούμε: Mercedes E-Class

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016     7 σχόλια

Αυτή είναι η νέα E-Class. To νέο μεγάλο και πολυτελές σεντάν της Mercedes, που προικίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αναδείξει την υπεροχή της μάρκας, αλλά και παράλληλα, να προσφέρει περισσότερη από ποτέ άνεση, κύρος και ασφάλεια.

Η κλάση των ισχυρών!

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009

Στα πολυτελή μεγάλα σεντάν, η πολύχρονη ιστορία της Mercedes δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύγχρονο εκφραστή από τη νέα γενιά της E-Class. Πληθωρική, άνετη, πολυτελής και γεμάτη από τεχνολογικές καινοτομίες, η νέα E-Class ισχυροποιεί τη θέση της Mercedes, η οποία μας αποδεικνύει απερίφραστα το π

H νέα Mercedes E-Class

Οδηγούμε πρώτοι τη νέα E-Class

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009

Σε μια απαιτητική κατηγορία για λίγους και σοβαρούς παίκτες η νέα πρόταση της Mercedes συνεχίζοντας μια μεγάλη παράδοση 60 ετών είναι ξεχωριστή. ¶νετη, πολυτελής και γεμάτη από τεχνολογικές καινοτομίες, η νέα E-Class ισχυροποιεί τη θέση της Mercedes, καθώς αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό.

H νέα Mercedes E-Class

Ανανεωμένη Mercedes E-Class Με άποψη… και χαρακτήρα!

Τρίτη, 16 Μαΐου 2006

Η Mercedes έκανε για μια ακόμη φορά μια κίνηση ουσίας! Φρεσκάρισε -επιδερμικά- την ήδη καλλίγραμμη E-Class, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση φρόντισε να αναδείξει και έναν πιο σπορ χαρακτήρα στην κατασκευή, αφού συμπλήρωσε τη "συνταγή" με νέους κινητήρες και αρκετά τεχνολογικά highlights, που, ανα

Οδηγούμε την ανανεωμένη Mercedes E-Class

Οδηγούμε την ανανεωμένη Mercedes E-Class

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2006

Το φρεσκάρισμα στην ήδη καλλίγραμμη E-Class αυτή τη φορά είχε να κάνει με νέους κινητήρες και αρκετά τεχνολογικά highlights που κάνουν τη διαφορά αισθητή, αλλά ταυτόχρονα, φρόντισαν να προσδώσουν στο αυτοκίνητο έναν αρκετά πιο σπορτίφ χαρακτήρα.