Δοκιμες - SKODA OCTAVIA

Δοκιμή: Skoda Octavia Scout

Δοκιμή: Skoda Octavia Scout

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022

Από τη μία έχει στέισον βάγκον αμάξωμα που δεν αρέσει στον κόσμο. Από την άλλη είναι 4κίνητη και έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σχεδόν σαν SUV, που αρέσει στον κόσμο. Η Skoda Octavia της δοκιμής συνδυάζει δύο αντίθετα πράγματα σε ένα. Εσείς τι λέτε; Ποιο είναι πιο δυνατό; Το Γιν ή το Γιανγκ;

Το άκρως αεροδυναμικό αμάξωμα της νέας Octavia Gran Coupe συνδυάζει επιβλητικές διαστάσεις (4.689 χλστ. σε μήκος) με αιχμηρή σχεδίαση και κομψές γραμμές.

Δοκιμή: Νέα Skoda Octavia Gran Coupe diesel

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021     2 σχόλια

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου... Η κορυφαία diesel έκδοση της νέας Skoda Octavia Gran Coupe κολακεύει τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα της τσέχικης μπερλίνας προσφέροντας παράλληλα και μια λύση οικονομίας για τους… χιλιομετροφάγους.

Δοκιμάζουμε την Skoda Octavia με τον τρικύλινδρο 1.000άρη TSI κινητήρα απόδοσης 116 ίππων. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο; Θα την επιλέγατε για επόμενο σας αυτοκίνητο;

Test: Skoda Octavia

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017     3 σχόλια

Mια Octav(i)a κάτω! Στη μουσική ορολογία, η οκτάβα είναι το διάστημα που ξεκινά με τον πρώτο φθόγγο μιας κλίμακας. Στην αυτοκινητική, η Skoda Octavia ξεκινά πλέον από τα 1.000 κ.εκ. με 116 ίππους και συνδυάζει την οικονομία με τις επιδόσεις σε ένα οικογενειακό πακέτο.