• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το Skoda Octavia G-Tec με κινητήρα διπλού καυσίμου για φυσικό αέριο, που «καίει» 3,8 ευρώ/100 χλμ.

H αεριοκίνητη Skoda Οctavia διακρίνεται για τη σταθερότητα, το σίγουρο «πάτημά», αλλά και τη στιβαρή αίσθηση που χαρίζει σε οδηγό και επιβάτες.

Το χαρακτηριστικό λογότυπο στο πίσω μέρος του μοντέλου, το ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γκάμα.

Για τον οικογενειάρχη που αποζητά την οικονομία καυσίμου και χρημάτων η Skoda Octavia G-Tec αποτελεί μια πολύ καλή λύση στην κλάση.

Δοκιμή: Skoda Octavia 1,4 TSI με CNG

Διαβάστηκε από 41807 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/8/2017

Δοκιμάζουμε τη νέα Skoda Octavia G-Tec που καίει φυσικό αέριο και συνδυάζει τον οικογενειακό χαρακτήρα με την κορυφαία οικονομία κίνησης, των μόλις 3,8 ευρώ για κάθε 100 χλμ. Με αυτονομία 1.330 χλμ. θα ξεχάσετε πως είναι τα βενζινάδικα.

 
What is new
- Κινητήρας διπλού καυσίμου με 110 άλογα
- Μέση κατανάλωση 3,8 ευρώ/100 χλμ. 
- Έχει αυτονομία 1.330 χλμ.
- Τιμή από 19.900 ευρώ
 
Η Skoda Octavia αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στα μεσαία οικογενειακά δίνοντας έμφαση στην ευρυχωρία, στην πρακτικότητα, στην άνεση, στην στιβαρότητα και στο κορυφαίο Value for Money. Η έκδοση G-Tec, με κινητήρα διπλού καυσίμου που λειτουργεί με φυσικό αέριο ή με βενζίνη όταν εξαντληθεί το απόθεμα του πρώτου, πέρα από τα παραπάνω έρχεται να προσθέσει και την κορυφαία οικονομία καυσίμου, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες οδηγούς, αλλά και ιδιώτες, που κάθε χρόνο βλέπουν στο κοντέρ τους να έχουν προστεθεί πάνω από 15.000 χλμ. Αισθητικά, η έκδοση της Octavia με φυσικό αέριο (CNG) δεν διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδοχές του μοντέλου, διατηρώντας την κομψότητα του 4,659 μ. αμαξώματος που έχει τις αναλογίες σεντάν.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ