Μεγάλο φάσμα παροχών καλύπτουν οι προωθητικές ενέργειες της Ford. Επιπλέον όφελος, δωρεάν έξτρα στοιχεία εξοπλισμού, customized χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια εγγύηση της αγοράς! Δείτε αναλυτικά στο περίπτερό της.

Ford: Αγορές on line με έκπτωση

2.157.315 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

H Ford έχει εγκαινιάσει τη νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα «Ford Marketplace», η οποία σας  δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε διαδικτυακά σε μια εικονική έκθεση αυτοκινήτων και να διαλέξετε ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο Ford και να προχωρήσετε στην online κράτηση, κερδίζοντας bonus 300 ευρώ.

Παράλληλα η Ford Finance προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του δικού σας χρηματοδοτικού προγράμματος, στο οποίο ανάλογα το ποσό της προκαταβολής (από μηδέν ευρώ) και την περίοδο ισχύος διαμορφώνεται το επιτόκιο.

Μάλιστα μέσα στις επιλογές χρηματοδότησης υπάρχει και το νέο πρόγραμμα «MyFord PV 099», το οποίο προσφέρει σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,9%, ελάχιστη προκαταβολή 40% και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Ford προσφέρει σε όλα τα μοντέλα της 8ετή εργοστασιακή εγγύηση, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια της αγοράς.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center