Αυτή είναι η πρώτη teaser εικόνα της επερχόμενης κορυφαίας έκδοσης της Maserati Levante.

Νέα Maserati Levante GTS;

4.294 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2018)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα teaser εικόνα από τη Maserati με τα πρώτα στοιχεία να οδηγούν στο ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση της Levante, που θα ονομαστεί GTS.

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα, που φημολογείται πως δείχνει εν μέρει την Levante GTS, την κορυφαία εκδοχή του SUV της μάρκας.

Η εικόνα δημοσιεύθηκε σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, χωρίς αρχικά να αποκαλυφθεί κάποια λεπτομέρεια. Όμως λίγη ώρα αργότερα προστέθηκε το hashtag της Levante δημιουργώντας νέο κύκλο σεναρίων για την κορυφαία έκδοσή της. 
 

Προεξάρχον σχεδιαστικό στοιχείο παραμένει η επιβλητική γρίλια, στο κέντρο της οποίας εδράζει το έμβλημα της Maserati, και πλαισιώνεται από τα σφηνοειδή LED φωτιστικά σώμα. Έπειτα, νέο στοιχείο αποτελεί η ενσωμάτωση ενός μεγάλου πολυγωνικού αεραγωγού κάτω ακριβώς από τον προβολέα ομίχλης, ο οποίος φαίνεται να διακοσμείται από ανθρακονημάτινα στοιχεία, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο λόγω φωτισμού.

Τέλος, όσον αφορά στην «καρδιά» της επερχόμενης Levante GTS, όλα δείχνουν πως η Maserati θα χρησιμοποιήσει τον V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3,8 λτ. με ισχύ που θα κυμανθεί στα 550 άλογα. Πέραν του μοτέρ, που θα έρθει ως δάνειο από την Quattroporte, το ισχυρό SUV θα έχει βελτιώσεις σε ανάρτηση και φρένα προκειμένου να διαχειριστεί την ιπποδύναμη, αλλά και να δημιουργηθεί ο απαραίητος σπορ χαρακτήρας.

Εν αναμονή περισσότερων στοιχείων αύριο 28 Μαρτίου, όταν και θα ανοίξουν οι πύλες της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Νέα Υόρκη για τον Τύπο.

MERCEDES NEW RANGE
citroen