2 φωτογραφίες »

Η νέα γενιά της Mercedes CLA θα υιοθετήσει ένα fastback αισθητικής αμάξωμα, δίνοντας μια παρόμοια αίσθηση με το ΑMG GT Concept που είδαμε νωρίτερα φέτος στη Γενεύη.

Αλλάζει χαρακτήρα η Mercedes CLA

4.992 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2017

Προκειμένου να μην υπάρξουν φαινόμενα «κανιβαλισμού» με την επερχόμενη A-Class Sedan, η νέα εκδοχή της Mercedes-Benz CLA θα υιοθετήσει ένα fastback αισθητικής αμάξωμα, παρόμοιο με αυτό του ΑMG GT Concept.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Από τη στιγμή που η Mercedes-Benz ετοιμάζει την A-Class Sedan, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τη διαφοροποιήσει με την επόμενης γενιάς CLA. Για να γίνει αυτό, το τελευταίο θα υιοθετήσει ένα fastback αισθητικής αμάξωμα, δίνοντας μια παρόμοια αίσθηση με το ΑMG GT Concept που είδαμε νωρίτερα φέτος στη Γενεύη.
   
Το πολυτελές τετράθυρο coupe της γερμανικής εταιρείας θα παραμείνει προσθιοκίνητο, ενώ θα στηρίζεται σε μία νέα πλατφόρμα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί από οκτώ μοντέλα. Ανάμεσά τους θα είναι οι hatchback και sedan εκδοχές της νέας A-Class, αλλά και οι αντικαταστάτες των B-Class και GLA.
 
Η νέα γενιά της Mercedes-Benz CLA αναμένεται να εκκινήσει την εμπορική της καριέρα προς τα τέλη του 2019. Νωρίτερα, στις αρχές του έτους, θα κάνει την εμφάνισή της η A-Class Sedan, η οποία αναμένεται να αντλεί την έμπνευσή της από το πρωτότυπο Concept A που είδαμε πριν από λίγο καιρό στην έκθεση στη Σαγκάη.

33 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CLA

Tags: MERCEDES CLA