• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πρωτότυπο Audi RS7 διαθέτει ένα ειδικό GPS που υπολογίζει με ακρίβεια εκατοστού, κάτι που είναι απαραίτητο ώστε το RS7 να ορίζει τη θέση του στην πίστα.

Το πρωτότυπο RS7 θα κάνει το γύρο της πίστας του Hockenheim, με τέρμα το γκάζι στις ευθείες, τάπα τα φρένα πριν τις στροφές, ακρίβεια στο στρίψιμο και επιτάχυνση κατά την έξοδο από αυτές.

Η Audi «υπόσχεται» πως το RS7 piloted driving concept θα πιάσει μέγιστη ταχύτητα 240 χλμ./ώρα και πως θα κάνει επίδοση γύρου σχεδόν 2 λεπτά και 10 δλ.

Έχει τοποθετηθεί μία 3D κάμερα, η οποία στέλνει εικόνες σε έναν υπολογιστή, ώστε να συγκριθούν με τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί, προκειμένου να υπάρξουν νέα στοιχεία για την ακριβή θέση του οχήματος.

Αυτόνομη κίνηση με 240 χ.α.ω.

3.223 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2014)

Στις 19 Οκτωβρίου, το Audi RS7 piloted driving concept θα κάνει το γύρο του Hockenheim σε 2 λεπτά και 10 δλ., πιάνοντας τα 240 χλμ./ώρα, δίχως τη συνδρομή οδηγού!

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες γύρω από το RS7 piloted driving concept, το οποίο θα κάνει στο Hockenheim ένα γύρο – επίδειξη κατά τη διάρκεια του τελικού του Πρωταθλήματος DTM, στις 19 Οκτωβρίου.

Παρόλο που το Audi RS7 piloted driving concept μοιάζει ίδιο με το «κανονικό» μοντέλο, φέρει πλήθος τεχνολογιών που του επιτρέπουν να οδηγείται από μόνο του, δίχως τη συνδρομή του οδηγού του. Η Audi δεν έχει μπει ακόμα σε λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε πως το πρωτότυπό της διαθέτει ένα ειδικό GPS που υπολογίζει με ακρίβεια εκατοστού, κάτι που είναι απαραίτητο ώστε το RS7 να ορίζει τη θέση του στην πίστα. Επιπλέον, έχει τοποθετηθεί μία 3D κάμερα, η οποία στέλνει εικόνες σε έναν υπολογιστή, ώστε να συγκριθούν με τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί, προκειμένου να υπάρξουν νέα στοιχεία για την ακριβή θέση του οχήματος.

Χάρη στα τεχνολογικά του «καλούδια», το πρωτότυπο RS7 θα κάνει το γύρο της πίστας του Hockenheim, με τέρμα το γκάζι στις ευθείες, τάπα τα φρένα πριν τις στροφές, ακρίβεια στο στρίψιμο και επιτάχυνση κατά την έξοδο από αυτές. Η Audi «υπόσχεται» πως το RS7 piloted driving concept θα πιάσει μέγιστη ταχύτητα 240 χλμ./ώρα και πως θα κάνει επίδοση γύρου σχεδόν 2 λεπτά και 10 δλ.