Η Porsche μας προϊδεάζει με teaser εικόνες για τη νέα Macan, η οποία φαίνεται ότι θα έχει πολλά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με την Cayenne.

Η Porsche Macan στην Turbo έκδοση θα τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 3,6 κινητήρα, που θα αποδίδει 395 ίππους.

Το μπροστινό τμήμα της Porsche Macan, όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από την εικόνα θα φέρει μια μεγάλη μάσκα με πολλούς αεραγωγούς, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα «επιθετικό» design.

Η Porsche Macan θα κάνει ντεμπούτο στο Λος Αντζελες τον ερχόμενο μήνα, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί τέλος του έτους.

Η νέα Porsche Macan «αποκαλύπτεται»

13.166 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2013

Η Porsche με πολλές teaser εικόνες «παρουσιάζει» το νέο SUV της, τη Macan, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο Λος Αντζελες τον ερχόμενο μήνα, ενώ στην Turbo έκδοσή της θα αποδίδει 395 ίππους!

Με νέες teaser φωτογραφίες, η Porsche μας προϊδεάζει για τη νέα Macan, η οποία φαίνεται ότι θα έχει πολλά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με την Cayenne, ενώ το μπροστινό τμήμα της θα φέρει μια μεγάλη μάσκα με πολλούς αεραγωγούς, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα «επιθετικό» design.

Κάτω από το καπό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί κάτι, αλλά μάλλον θα χρησιμοποιηθούν ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 3λιτρος V6 και στην Turbo έκδοση ο αντίστοιχος 3,6 V6, που θα αποδίδει 395 ίππους. Επίσης, το μοντέλο θα εφοδιαστεί πιθανότατα και από έναν 3λιτρο diesel κινητήρα V6, που θα παράγει 254 ίππους. Μάλιστα, όλα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο PDK.

Τέλος η τιμή της Macan αναμένεται να ξεκινά –τουλάχιστον για τη Γερμανία- από τα 38.700 ευρώ περίπου για την έκδοση S και από τα 55.700 ευρώ περίπου για την Turbo.