4 φωτογραφίες »

Skoda Karoq: Ολοκληρωμένο

230.668 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2019)

Το Skoda Karoq αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις και κυριολεκτικά αξίζει απόλυτα τα λεφτά του.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε το Karoq στην αγορά έδειξε ότι, θέλει να προσεγγίσει όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Αυτό δείχνουν οι χώροι του, η προσοχή στις έξυπνες λύσεις αλλά και η ποιότητα κατασκευής και υλικών. Στο Mega Test είχαμε την έκδοση με τον εξελιγμένο 1,5 TSI Εvo κινητήρα των 150 ίππων φτάνοντας σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο πληρότητας.

Παρά το ελαφρύ τιμόνι, η αίσθηση του Karoq στο δρόμο είναι ιδιαίτερα συμπαγής και ομοιογενής, αδικείται όμως από τα φτηνά ελαστικά που φορούσε το μοντέλο της δοκιμής με εμφανή τάση για υποστροφή στην πίεση.

Χωρίς πρόβλημα στο χώμα 
Χωρίς κάποιο ειδικό σύστημα πρόσφυσης και με 172 χλστ. από το έδαφος, το Karoq σε τελική ανάλυση δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει τις ασκήσεις περιπέτειας στις οποίες υποβλήθηκε. Βοήθησαν και τα μικτής χρήσης ελαστικά που πρόσφεραν πρόσφυση στα σαθρά εδάφη έχοντας μάλιστα και ικανό προφίλ, ώστε να μην αγχώνεσαι και πολύ στα περάσματα από κοφτερές πέτρες. Αίσθηση μας προκάλεσε η συνολικά συμπαγής αίσθηση, θυμίζοντας γερμανική κατασκευή. Βοηθός μας ήταν και το καλό ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που πάντα είναι πλεονέκτημα στην εκτός ασφάλτου κίνηση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen