Στην κορυφή θα τοποθετηθεί μια υβριδική έκδοση με ιπποδύναμη κοντά στα 300 άλογα.

Θα έχει τη γνωστή γκάμα κινητήρων της εταιρείας τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel.

Σύντομα φαίνεται πως θα ακολουθήσει και μια GT έκδοση.

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες για το νέο γαλλικό σεντάν.

Το τιμόνι κινείται στα ίδια πλαίσια με άλλα μοντέλα Peugeot.

Πρώτες εικόνες Peugeot 508

5.563 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Μέσω διαρροών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες του νέου «λιονταριού». Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Χθες σας αποκαλύψαμε ότι θα δούμε το Peugeot 508 στην Γενεύη και σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες για το νέο γαλλικό σεντάν πριν την επίσημη παρουσίαση του μπροστά στα μάτια του κοινού.

Όσον αφορά την εμφάνιση του, το μοντέλο θα λάβει την γνωστή μοντέρνα κυψελωτή γρίλια της μάρκας που χαρακτηρίζει τα περισσότερα νέα προϊόντα της σε συνδυασμό με επιθετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Το υπόλοιπο αμάξωμα χαρακτηρίζεται από την αρκετά coupe οροφή του και τις έντονες νευρώσεις και στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φώτα που αποτελούνται από τρία σώματα LED που αποτελούνται με την σειρά τους από τέσσερις παράλληλες σχεδόν οριζόντιες γραμμές. Τέλος, το σύστημα εξάτμισης έχει δύο απολήξεις.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμό, το τιμόνι κινείται στα ίδια πλαίσια με άλλα μοντέλα Peugeot, ωστόσο το φινίρισμά του ξεχωρίζει καθώς αποτελείται από ξύλο και υψηλής ποιότητας δέρμα. Όπως αναμενόταν, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός ενώ δεσπόζει και μια μεγάλη οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα infotainment.

Αν και η Peugeot δεν έχει αποκαλύψει τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου, αυτό αναμένεται να έχει τη γνωστή γκάμα κινητήρων της εταιρείας τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel, ωστόσο στην κορυφή θα τοποθετηθεί μια υβριδική έκδοση με ιπποδύναμη κοντά στα 300 άλογα.

Σύντομα φαίνεται πως θα ακολουθήσει και μια GT έκδοση με ελαφρώς ξεχωριστή εμφάνιση που θα περιλαμβάνει μοναδική γρίλια, πλαϊνές ποδιές και ζάντες αλουμινίου ενώ θα λάβει και το ισχυρότερο μοτέρ.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto