Η σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας θα λάβει πολλές επιρροές από το Instinct concept.

Oι Γάλλοι θα αποκαλύψουν το ολοκαίνουριο 508.

Έτοιμο το νέο 508

3.835 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Στο διαδίκτυο διέρρευσε η πρώτη εικόνα του επερχόμενου 508 που είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στην Γενεύη. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Όταν ανοίξουν οι πόρτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Peugeot θα είναι μια από τις δεκάδες εταιρείες που θα συμμετέχουν και θα παρουσιάσουν στο κοινό τα νέα τους προϊόντα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Γάλλοι αναμένεται να αποκαλύψουν το ολοκαίνουριο 508 που λέγεται πως θα υιοθετεί μια εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες του μοντέλου, με το μάτι να πέφτει αμέσως στα πίσω φωτιστικά σώματα.
 
Συγκεκριμένα, στην εικόνα αυτή υπάρχουν τρία σώματα LED που αποτελούνται με την σειρά τους από τέσσερις παράλληλες σχεδόν οριζόντιες γραμμές. Η σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας φαίνεται έτσι ότι θα λάβει πολλές επιρροές από το Instinct concept που παρουσιάστηκε στη Γενεύη πέρυσι αν και ίσως θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα στοιχεία να έρθουν στο φως.

Το νέο 508 θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της μάρκας, με τις αναφορές να κάνουν λόγο ότι η Citroen θα προχωρήσει και αυτή στην κατασκευή ενός νέου C5.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 test electric
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel