Θα μπορούσε να αποτελεί το teaser βίντεο ενός βαν, όμως πρόκειται για τα νέο teaser βίντεο της επερχόμενης GLA.

Το ευέλικτο εσωτερικό της GLA (+vid)

13.391 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Θα μπορούσε να αποτελεί το teaser βίντεο ενός βαν, όμως πρόκειται για τα νέο teaser βίντεο της επερχόμενης GLA, αποκαλύπτοντας την ευελιξία που θα έχει το εσωτερικό και συγκεκριμένα το πίσω κάθισμα.

Όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Mercedes, η νέα GLA που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε λίγες ημέρες θα εξοπλίζεται στο πίσω μέρος από αναδιπλούμενα και συρόμενα καθίσματα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να ρυθμίζεται κατά το δοκούν το πίσω μέρος, είτε κερδίζοντας μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης, είτε περισσότερη άνεση για τα πόδια των πίσω επιβατών.
 
Η νέα GLA δεν θα είναι το πρώτο μοντέλο της Mercedes που θα έχει στη διάθεσή του αυτή τη δυνατότητα, την οποία για παράδειγμα είδαμε τόσο στην GLB και το B-Class. Παράλληλα οι άνθρωποι της Mercedes θα προσφέρουν στη νέα γενιά της GLA μεγαλύτερους χώρους, παρόλο τη μείωση του συνολικού μήκους του αυτοκινήτου.
 
Αυξημένες θα είναι και οι τεχνολογίες που θα φέρει μαζί του το γερμανικό crossover, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα με μία teaser εικόνα, η οποία ήρθε να ακολουθήσει τις τέσσερις πρώτες. Φυσικά πολλά περισσότερα θα γνωρίζουμε την ερχόμενη Τετάρτη στις 11 Δεκεμβρίου, όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα το μοντέλο.
 
Δείτε το teaser βίντεο

Mercedes
moto