• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Eγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης με πιστοποίηση TUV HELLAS.

Χρηματοδότηση εγκατάστασης φυσικού αερίου

Διαβάστηκε από 2585 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/12/2016

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η μεσαία ελληνική επιχείρηση η Autogas Tsopelogiannis πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά υποστηρίζοντας την με ένα μοναδικό, νέο, πρόγραμμα που βρίσκεται εν εξελίξει.

 
Το κόστος μετακίνησης των εταιρικών στόλων αποτελεί ένα τεράστιο έξοδο για κάθε επιχείρηση. Η Autogas Tsopelogiannis πήρε την πρωτοβουλία λοιπόν, να προσφέρει σε 40 εταιρείες μια μοναδική λύση σε αυτό το τεράστιο καθημερινό πάγιο κόστος.

Συγκεκριμένα, χρηματοδοτεί την εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου σε 40 βενζινοκίνητα οχήματα έως 3,5 τόνων, με 800 ευρώ ανά αυτοκίνητο.

Αν λάβει κάποιος υπόψη του το μέσο κόστος μίας τέτοια εγκατάστασης, το οποίο ανέρχεται σε 1200 ευρώ συν φπα , τότε η συμμετοχή της εκάστοτε εταιρείας μετά χρηματοδότηση της Tsopelogiannis, θα είναι μόνο 400 ευρώ + φπα .

Τα οχήματα που τελικά θα μετατραπούν, θα κινούνται από δω και στο εξής, με έως 68% λιγότερα χρήματα σε σχέση με την βενζίνη. Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό στη πράξη για μία εταιρεία; Πόση εξοικονόμηση μπορεί να επιτύχει;


Πιστοποίηση TUV

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η Autogas Tsopelogiannis έλαβε πρόσφατα την επίσημη πιστοποίηση της TUV HELLAS σχετικά με την εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία της ως εγκαταστάτης.

Επικοινωνήστε με την  tsopelogiannisautogas για περισσότερες πληροφορίες.

 

Tags: CNG, LPG, SPENDLESS
 
Υγραέριο - Υπολογίστε το ετήσιο όφελος
 *Συμπληρώστε τα 4 πρώτα πεδία, πατήστε "Υπολογισμός" και βρείτε το ετήσιο κέρδος
Χλμ. το χρόνο:
Μέση Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.):
Tιμή Βενζίνης (€):
Tιμή Υγραερίου (€):
Κόστος Βενζίνης (€/έτος):
Κόστος Υγραερίου (€/έτος):
Ετήσιο Κέρδος (€):
Μείωση Κόστους (%):
O παραπάνω τύπος υπολογίζει ότι η μέση κατανάλωση ενός αυτοκινήτου με LPG είναι περίπου 20% περισσότερη, σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο μοντέλο.