Η nrg προσφέρει combo προγράμματα που συνδυάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα με το φυσικό αέριο.

Η nrg προσφέρει combo προγράμματα που συνδυάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα με το φυσικό αέριο.

3 πακέτα της nrg για ρεύμα και φυσικό αέριο

1386 Επισκέψεις στο άρθρο

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Ρεύμα, φυσικό αέριο ή και τα 2;

-ο ανταγωνισμός των εταιρειών, φέρνει προσφορές, γλιτώνει χρήματα
-ρεύμα με 15% έκπτωση 
και  χωρίς χρονική δέσμευση
-30% δωρεάν φυσικό αέριο,  κάθε μήνα, για 2 χρόνια
-46% έκπτωση στο ρεύμα & 35% δωρεάν φυσικό αέριο, κάθε μήνα


Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμική εμφάνισή αρκετοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίοι κάθε μήνα (με ευρηματικότητα)  προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Θέλω οικονομικό πρόγραμμα για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο!


Η εναλλαγή στους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος που επιλέγουμε είναι πλέον συχνό φαινόμενο στις μέρες μας και αυτό, θα έλεγε κάποιος, πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς ψάχνουμε να βρούμε ένα από τα πιο βασικά αγαθά στη πιο οικονομική τιμή.

Ο ελεύθερος ανταγωνισμός της αγοράς ενέργειας έχει πλεονεκτήματα!

Ως καταναλωτές, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της ελεύθερης αγοράς, δηλαδή τις ευκαιρίες, τις προσφορές, τα πιο ανταγωνιστικά τιμολόγια. Αυτό όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο δείχνει, καθώς συναρτάται από μία δέσμη διαφόρων παραμέτρων και κυρίως αναγκών μας.

Κοινοποίησέ το »

Τα προγράμματα είναι πολλά! Ποιο να επιλέξω;

Ως καταναλωτές δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από φήμες ή μία διαφήμιση ή οτιδήποτε άλλο. Θα χρειαστεί μελέτη για την επιλογή του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξέρουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και ποια είναι η κατανάλωση που συνήθως έχουμε σε ετήσια βάση. Από εκεί και πέρα πρέπει να ενημερωνόμαστε τακτικά για τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας και για όλα τα πακέτα που προσφέρουν οι προμηθευτές, τα οποία δεν μένουν σταθερά.

Ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, συνδυασμός των δύο & οικονομικά πακέτα με μεγάλη έκπτωση!

Σας παρουσιάζουμε 3 προγράμματα της εταιρείας NRG, τα οποία δεν αφορούν μόνο σε ηλεκτρικό ρεύμα, είναι combo, δηλαδή συνδυάζουν και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, αλλά και έχουν μεγάλη έκπτωση!