Με μικρές εξωτερικές επεμβάσεις μπορείτε να βελτιώσετε άρδην την εμφάνιση του αυτοκινήτου και συνάμα και την ψυχολογία σας.

Πριν προβείτε σε κάποια εξωτερική μετατροπή, φροντίστε να κάνετε μια σεβαστή έρευνα αγοράς ώστε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για το αυτοκίνητό σας.

Κάν το ξεχωριστό!

16586 Επισκέψεις στο άρθρο

Πρώτα από όλα, μπορούμε να τοποθετήσουμε νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω ή ξεχωριστά τμήματα (σπόιλερ) που θα προσδώσουν μία επιθετική και πιο σπορτίφ εμφάνιση στο αυτοκίνητό μας. Στη συνέχεια, μπορούμε να επιλέξουμε ένα σετ μαρσπιέ που θα συμπληρώσει την εικόνα του αυτοκινήτου με τους (πιθανότατα) χαμηλότερους σε ύψος προφυλακτήρες. Επίσης, μπορούμε να τοποθετήσουμε μία διακριτική αεροτομή πάνω από το πίσω παρμπρίζ στα 3θυρα ή 5θυρα μοντέλα ή στο τελείωμα της πόρτας του χώρου αποσκευών στις σεντάν εκδοχές. Ακόμα ένας τομέας που θα δώσει αρκετούς πόντους στην αισθητική του αυτοκινήτου μας, είναι τα φωτιστικά σώματα. Αρκετές είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν τέτοιου είδους προϊόντα, τα οποία διαθέτουν ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά και τεχνολογία LED, τόσο για το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου όσο και για το πίσω. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι η ποιότητα κατασκευής τους, η εφαρμογή τους με τα τμήματα του αμαξώματος του αυτοκινήτου, αλλά και η επωνυμία τους. Επίσης, καλό είναι οι επιλογές μας να μην είναι υπερβολικές, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό μας να διαφέρει αρκετά από την εργοστασιακή του μορφή, διότι μπορούν να επηρεαστούν αρκετοί τομείς του, όπως για παράδειγμα η αεροδυναμική του, έχοντας ως αντίκτυπο την επιβάρυνση των επιδόσεών του, της κατανάλωσής του, αλλά και της συμπεριφοράς του στο δρόμο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ