Η βελτίωση του κινητήρα πρέπει να γίνει με σύνεση και πάντοτε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα σας.

Αν αποφασίσετε να προβείτε σε επαναπρογραμματισμό του κινητήρα, ζητήστε από το βελτιωτή να σας δείξει μερικά δείγματα δουλειάς του. Αν είναι δυνατόν ζητήστε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο με το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που σκέφτεστε να βάλετε.

Λίγο «γαργάλημα» στο κινητήρα!

16568 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέρα από το εξωτερικό κομμάτι του αυτοκινήτου σας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μικρές επεμβάσεις, με απώτερο σκοπό τη ενίσχυση της ιπποδύναμης του κινητήρα σας. 
Αυτό που μπορείτε να κάνετε εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος για την εφαρμογή του, είναι να εφαρμόσετε το τρίπτυχο Φίλτρο αέρα – Πρόγραμμα – Εξάτμιση!
Αρχικά μπορείτε να αλλάξετε το φίλτρο αέρα του κινητήρα, βάζοντας ένα after market, σαφώς με πιο ελεύθερη ροή, με σκοπό την αύξηση της εισροής του αέρα στο θάλαμο καύσης και κατΆ επέκταση την (μικρή) αύξηση της ιπποδύναμης. 
Εν συνεχεία αν το επιθυμείτε μπορείτε να προβείτε στον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, όπου θα του εισάγετε νέα δεδομένα, τα οποία σε συνδυασμό με τη βελτίωση της ροής του αέρα, αλλά και του συστήματος εξαγωγής, θα σας επιφέρουν μια αύξηση της ιπποδύναμης. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ