Το πιο εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης της χώρας: Ηλεκτρικοί φορτιστές ΔΕΗ blue.

Το πιο εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης της χώρας: Ηλεκτρικοί φορτιστές ΔΕΗ blue.

ΔΕΗ Blue: Λύσεις φόρτισης και εξοικονόμησης

2125 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαθέτει ήδη το πιο εκτεταμένο δίκτυο φορτιστών της χώρας, ΔΕΗ Blue. Κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή και εύκολη σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Με Top brand name (ΔΕΗ) και φήμη αξιοπιστίας δεκαετιών στην ελληνική αγορά. Για να γνωρίσουμε καλύτερα τις ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης by ΔΕΗ Blue.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Ο κόσμος της αυτοκίνησης το τελευταίο μισό αιώνα είχε διαμορφωθεί  με έναν  συγκεκριμένο τρόπο, έναν τρόπο που όλοι μας έχουμε συνηθίσει και, σύμφωνα με τον οποίον, έχουμε μάθει να λειτουργούμε:

Μοτέρ εσωτερικής καύσεως που αξιοποιούν συμβατικά καύσιμα (βενζίνη και, κατόπιν της “απελευθέρωσης” του, ή diesel) ως πηγή ενέργειας με ανεφοδιασμό στο κοντινό μας πρατήριο έναντι ενός άμεσου αντίτιμου.

Ωστόσο, οι αλλαγές που υφίστανται στον κόσμο του αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια, με την ραγδαία άνοδο στις τιμές των καυσίμων στα πλαίσια της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία, τη δεδομένη ανεπάρκεια των παραδοσιακών και μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (κάτι το σίγουρο αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς) καθώς και τα περιβαντολλογικά προβλήματα που δημιουργούνται από τη μαζική χρήση αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης, φέρνουν ακόμα πιο κοντά την ανάγκη για  μια νέα προσέγγιση στην κινητικότητα.

Η νέα προσέγγιση έχει όνομα και λέγεται ηλεκτρισμός. Η ηλεκτρική ενέργεια επιλύει όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στο σήμερα οι κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Και αυτό γιατί ηλεκτροκίνηση είναι σαφώς πιο οικονομική (ένα γέμισμα χρειάζεται 7 μόλις ευρώ), η ενέργεια που χρησιμοποιείται για την κίνηση μπορεί να ανακτάται και να αξιοποιείται ξανά, ενώ τα ηλεκτρικά οχήματα είναι πολύ πιο φιλικά στο περιβάλλον.

Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε πως τα ηλεκτροκίνητα έχουν ένα μειονέκτημα αυτό είναι η περιορισμένη αυτονομία και οι δυσκολίες γύρω από τη φόρτιση.

Ωστόσο, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων (αυξημένη αυτονομία και πιο καλή ανάκτηση) και το ήδη εκτεταμένο δίκτυο φορτιστών ΔEH Blue, η ηλεκτροκίνηση γίνεται πολύ πιο προσιτή στον μέσο καταναλωτή.

Μια εταιρεία λοιπόν, που ηγείται και στην νέα εποχή φέρνοντας την ηλεκτροκίνηση κοντά στον μέσο οδηγό είναι η, γνωστή σε όλους μας, ΔΕΗ.
 Με τις ψηφιακές υπηρεσίες διευκόλυνσης και το ευρύ δίκτυο των «μπλε» φορτιστών της, φέρνει ελκυστικές προτάσεις φόρτισης  διαθέτοντας και το πιο εκτεταμένο δίκτυο φορτιστών της χώρας.

ΔΕΗ
Blue: Η μπλε υπηρεσία που κάνει πιο πράσινη (και οικονομική) την ζωή μας !

-Το πιο εκτεταμένο δίκτυο φορτιστών της χώρας!
-Αξιοπιστία και κορυφαίο brand name by ΔΕΗ
-Πλήρες λύσεις με δίκτυο φορτιστών AC & DC
- Wallbox Pulsar Plus 7.4 kW & 22 kW και Copper SB (για σπίτι ή επιχείρηση)
- Ταχυφορτιστές 50, 120 (με 2 εξόδους 60 &60 kW) & 180 kW
 

Κοινοποίησέ το »