Διπλή παρουσία της MC CHARGERS στο Εcofest 2021!

1275 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/6/2021

Σε συνεργασία με δύο στρατηγικούς συνεργάτες της, η "MC CHARGERS" συμμετείχε στο "Ecofest 2021", την τριήμερη διοργάνωση με θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη μετακίνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Νερού.

Οι εταιρίες «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ» και "ΟΜΕΧΟΜ VINCI", που εμπιστεύονται την "MC CHARGERS" για την είσοδό τους στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής έδωσαν μια πρόγευση της νέας εποχής για την παροχή ενέργειας, τις αστικές μεταφορές και τη βιώσιμη μετακίνηση στις σύγχρονες πόλεις.

Kοινοποίησε το »

Η "MC CHARGERS" είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής σταθμών φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων. Συμμετέχοντας στην "Ecofest 2021" είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προϊόντα της μέσω των συνεργατών της και να ξεχωρίσει για:

  • Την Υψηλή αντοχή και ποιότητα κατασκευής
  • Το Πρωτοποριακό Design
  • Την εύκολη και φιλική χρήση εφαρμογής για απομακρυσμένη διαχείριση του φορτιστή


Τα προϊόντα της MC CHARGERS αναπτύσσονται και παράγονται εξολοκλήρου από Έλληνες επιστήμονες, άριστα  καταρτισμένους, με υψηλή τεχνογνωσία, ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μ'αυτό τον τρόπο ικανοποιεί το σύνολο των αναγκών σε σταθμούς φόρτισης (Οικιακούς και Επαγγελματικούς) με hardware και software εξοπλισμό.

Mc Chargers Τηλ. 2316 020047

Kοινοποίησε το »