Διπλή προσφορά φέτος το Πάσχα στα πρατήρια Shell

Διπλή προσφορά φέτος το Πάσχα στα πρατήρια Shell

1486 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλη τη Μ. Εβδομάδα τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power και Shell V-Power Diesel σε ειδική τιμή προσφοράς!

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee, όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα προσφέρει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power 98 οκτανίων και Shell V-Power Diesel σε ειδική τιμή προσφοράς. Τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power καθαρίζουν τον κινητήρα και απομακρύνουν 100% από τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοσή του.

Επικαθήσεις ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα παρατηρούνται σε όλες τις τεχνολογίες κινητήρων και μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την αποδοτικότητα και τις επιδόσεις του οχήματος. Η απομάκρυνση αυτών των ιζημάτων μπορεί να επαναφέρει στο 100% την απόδοση του κινητήρα και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου. Οι έλεγχοι πάνω στο καύσιμο έχουν επίσης αποδείξει πως η τακτική χρήση των νέων καυσίμων Shell V-Power προστατεύει από μελλοντικές επικαθήσεις σε ζωτικά μέρη του κινητήρα.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, και σε επιλεγμένα πρατήρια Shell, με κάθε αγορά 20 λίτρων και άνω των νέων και βελτιωμένων καυσίμων Shell V-Power, Shell V-Power Diesel ή Shell V-Power Racing, η Coral Α.Ε. - Shell Licensee προσφέρει στους κατόχους της κάρτας allSmart το νέο μοντέλο της ξυριστικής μηχανής Philips OneBlade στην προνομιακή τιμή των 19,90€.

Το νέο μοντέλο της Philips OneBlade διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα πρατήρια, έως εξάντλησης των αποθεμάτων.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power εδώ: https://www.allsmart.gr/pratiria-shell/kausima-shell/

Μάθετε περισσότερα εδώ για την προσφορά της OneBlade εδώ: https://www.allsmart.gr/pratiria-shell/prosfores/power-shave-me-shell-v-power/