EVlink λύσεις φόρτισης της Schneider Electric!

EVlink λύσεις φόρτισης της Schneider Electric!

2417 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Schneider Electric δίνει EV link λύσεις νέας εποχής για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στην Ελλάδα. Λύσεις που εγκαθίστανται σε Parking και σε κάθε είδους εγκαταστάσεις στάθμευσης (γραφείων εταιρειών με Στόλο οχημάτων, ξενοδοχείων, Super markets κλπ). Οι σταθμοί φόρτισης EVlink είναι εύκολοι στη χρήση, ανθεκτικοί & "έξυπνοι". Μα ας δούμε και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για εγκατάσταση φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου

mousakian 102021
PLAKA PARKING

Φορτίζεις εύκολα το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο με φορτιστές της Schneider Electric

-είναι εύκολοι στην χρήση & ανθεκτικοί
-οι EVlink σταθμοί φόρτισης είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις
-εχουν επιδαπέδιο & επίτοιχο τύπο

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για εγκατάσταση φορτιστών!

Με ανακοίνωσή του το ΥΠΕΝ γνωστοποίησε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για υποδομές φόρτισης σε κτίρια και κοινόχρηστους χώρους.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ: Για τις υποδομές επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που εγκαθίστανται είτε σε υφιστάμενα ήδη ηλεκτροδοτούμενα κτίρια , είτε σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, υποβάλλονται για την περίπτωση οριστικής σύνδεσης / αρχικής ηλεκτροδότησης, τα παρακάτω:

- υπεύθυνη δήλωση/απόφαση του εκπροσώπου του φορέα ή του έχοντος το νόμιμο δικαίωμα για την ανάθεση της διαχείρισης της αίτησης στον Διαχειριστή αίτησης
- τα στοιχεία της κατασκευής και τα γεωχωρικά δεδομένα για τον εντοπισμό της
- τα στοιχεία του φορέα ή του έχοντος το νόμιμο δικαίωμα
- υπεύθυνη δήλωση αρμοδίου μηχανικού στην οποία δηλώνει πως η ηλεκτρολογική εγκατάσταση των σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων έχει διενεργηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές που ορίζονται στο Ελληνικό Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364, και είναι ολοκληρωμένες.

Θα χρειαστεί ακόμα η υποβολή των παρακάτω:

- για κοινόχρηστες υποδομές επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που εγκαθίστανται σε κοινόχρηστους ή και κοινόκτητους χώρους υφιστάμενου κτιρίου, τεχνική έκθεση ηλεκτρολόγου/ηλεκτρολόγου μηχανικού στην οποία συμπεριλαμβάνονται η λειτουργία και ο τρόπος χρήσης του συνόλου της εγκατάστασης
- για υποδομές επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που εγκαθίστανται σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους εντός οικισμού, σχέδιο κάτοψης, υπογεγραμμένο από τον εξουσιοδοτημένο μηχανικό, κατάλληλης κλίμακας ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης, στο οποίο εμφαίνεται η ηλεκτρολογική εγκατάσταση των σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με την αντίστοιχη υποδομή καλωδίωσης και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του χώρου στάσης και στάθμευσης.

Επαγγελματικές λύσεις ταχείας φόρτισης στην επιχείρησή σου!
Για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είτε εργαζόμενους, είτε πελάτες που παραμένουν για πιο μεγάλο διάστημα σε ένα σημείο, όπως ο χώρος εργασίας, ένα ξενοδοχείο σε περίοδο διακοπών, σε εμπορικά κέντρα, αλλά και οπουδήποτε αλλού, υπάρχει πλέον η λύση των φορτιστών ταχείας φόρτισης για τις επιχειρήσεις!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σταθμοί φόρτισης EVlink Parking της Schneider Electric, εύκολοι στη χρήση & ανθεκτικοί!

Η Schneider Electric δίνει τις EVlink λύσεις για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων σε parking για κάθε είδους εγκαταστάσεις στάθμευσης, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, σουπερμάρκετ, επαγγελματικούς στόλους, δημοτικές εγκαταστάσεις και αλλού. Οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων EVlink είναι ιδιαίτερα εύκολοι στη χρήση, ανθεκτικοί, έξυπνοι και καλύπτουν πληθώρα εφαρμογών.

Τι σου προσφέρει

Πρόκειται για μια πλήρη σειρά που καλύπτει το σύνολο της αγοράς κλειστών χώρων στάθμευσης: parking στόλων οχημάτων, parking ιδιωτικών εταιρειών,  parking εμπορικών κέντρων, parking κατοικιών. Αυτή η προσφορά είναι αποκλειστική για λειτουργία φόρτισης Τύπος 3 (IEC 61851)

Το EVlink Parking (για parking) αποτελείται από 2 τύπους προϊόντων:

- Επιδαπέδιο τύπο
- Επίτοιχο τύπο

Έχετε την επιλογή να παράσχετε ελεύθερη πρόσβαση σε χρήστες στο σταθμό ή να περιορίζετε την πρόσβαση στη φόρτιση με έλεγχο RFID. Έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε EVSE σε αυτόνομη διαμόρφωση ή να διαμορφώσετε υποδομή με διαφορετικές, συντονισμένες θέσεις φόρτισης. Οι λύσεις διαχείρισης ενέργειας και επίβλεψης που προσφέρει (υπηρεσίες διαχείρισης EVlink) έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν στη διαχείριση ενός σταθμού με πολλές θέσεις φόρτισης ή/και πολλούς σταθμούς.

Μπορείτε να επιλέξετε να διαμορφώσετε τη λύση σας με:

• διαθεσιμότητα για 2 επίπεδα ισχύoς
• 2 τύπων πρίζες
• αναγνώριση με έλεγχο RFID ή όχι
• στεγανότητα από καιρικές συνθήκες
• στιβαρή κατασκευή
• διαχείριση της ενέργειας και επίβλεψη
• παρελκόμενα : υποδοχή καλωδίου, κάλυμμα προστασίας καλωδίου

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »