5 λύσεις για να δείτε το κινητήρα σας να ζωντανεύει

24887 Επισκέψεις στο άρθρο

Παίρνοντας κανείς  την απόφαση να αναβαθμίσει το αυτοκίνητό του, δίνοντας έμφαση αρχικά στις επιδόσεις και τη καλή λειτουργία του κινητήρα εν γένει , δεν παύει να θέλει ταυτόχρονα ένα αμάξι  ασφαλές και αξιόπιστο όπως πριν. Πιο συγκεκριμένα, θα σας προτείνουμε 5  λύσεις που ναι μεν θα «εμψυχώσουν» τον κινητήρα αλλά δεν περνούν την λεπτή γραμμή των ορίων που τον κάνει να μοιάζει επικίνδυνα ευαίσθητος.  Έτσι λοιπόν θα έχετε ένα αυτοκίνητο «σοβαρό», ποιοτικά βελτιωμένο και πάνω απΆ όλα όμορφότερο.
1 Κιτ εισαγωγής. Είναι τo άλφα  και το ωμέγα σε μια βελτίωση. Μία κακής ποιότητας κατασκευή μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες σε αισθητήρες ή ακόμα και προβλήματα στα εσωτερικά μέρη του κινητήρα. Τα συστήματα εισαγωγής που είναι τοποθετημένα στο αυτοκίνητο από το εργοστάσιο, είναι μεν αξιόπιστα αλλά φιμώνουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου. Ένα ολοκληρωμένο κιτ εισαγωγής προσφέρει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και αποτελεί τη βάση για μια αποδοτική  βελτίωση του αυτοκινήτου. Το συνολικό κόστος βελτίωσης είναι χαμηλό και έχετε απευθείας αύξηση της ισχύος.
2Εξάτμιση. Ένα άλλο βελτιωτικό στοιχείο που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπΆ όψη είναι το σύστημα εξάτμισης, ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας περιφερειακά σε μια αναβάθμιση. Με την εγκατάσταση μιας εξάτμισης χαμηλού θορύβου και εκπομπών ρύπων, μπορείτε να πετύχετε  μέγιστη ιπποδύναμη χωρίς αλλαγές στη κατανάλωση του αυτοκινήτου. Το συνολικό αποτέλεσμα προσφέρει πιο σπορ ήχο και η όψη ομορφαίνει σε σχέση με την εργοστασιακή εξάτμιση.
3Αναβάθμιση εγκεφάλου (παραμετροποίηση εγκεφάλου). Η τάση να επεμβαίνουμε στον εγκέφαλο του αυτοκiνήτου δεν είναι πολύ παλιά. Πολλοί οίκοι βελτιώσεων εδώ και λίγα χρόνια προσπαθούν να προωθήσουν -και όχι άδικα- αυτόν τον τρόπο βελτίωσης, δηλαδή τη διαδικασία χαρτογράφησης του εγκεφάλου των ατμοσφαιρικών και τούρμπο κινητήρων με σκοπό την αλλαγή των επιδόσεων χωρίς πολλά «μπερδέμετα».
4Τουρμπίνα. Στα υπερτροφοδοτούμενα αυτοκίνητα με παλιάς τεχνολογίας τουρμπίνες προτείνεται η  αντικατάσταση τους με νέες, πιο σύγχρονες που εκμετελλεύονται πλήρως την ισχύ του κινητήρα.
5Εκκεντροφόροι. Με την αλλαγή των εκκεντροφόρων, ο κινητήρας «στροφάρει» καλύτερα και αποδίδει σαν καινούργιος με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ