Λίφτινγκ του παλιού σας αυτοκινήτου με 5 βήματα

24853 Επισκέψεις στο άρθρο

Η αισθητική αναβάθμιση δίνει έναν αέρα ανανέωσης όχι μόνο στο αυτοκίνητο αλλά και σε εσάς τους ίδιους, αφού θα νοιώσετε εντυπωσιασμένοι με το πόσο όμορφο έδειξε το αυτοκίνητό σας ύστερα από πέντε απλά βήματα.
- Ζάντες αλουμινίου
4 ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων συνδυασμένες με τα κατάλληλα ελαστικά θα σας πείσουν τόσο για την αισθητική του αυτοκινήτου σας όσο και για την ασφάλεια, που θα γίνει εμφανής από τις πρώτες κιόλας βόλτες.
- Αναρτήσεις- Αμορτισέρ
Το αμορτισέρ  είναι το εξάρτημα που απαιτείται για την απορρόφηση των κραδασμών που προκύπτουν κατά την κίνηση του κάθε αυτοκινήτου και ενεργεί στις βάσεις του αυτοκινήτου κατά την κυκλοφορία. Αντικαθιστώντας το παλιό  σύστημα αναρτήσεων του αυτοκινήτου σας, η οδηγική συμπεριφορά θα αλλάξει άρδην, πάντα προς το καλύτερο. Εδώ προτείνουμε λοιπόν ένα σετ χαμηλωμένων αναρτήσεων όχι μόνο για καλύτερη εμφάνιση αλλά και για καλύτερη συμπεριφορά του αυτοκίνήτου στο δρόμο.
- Μεμβράνες παραθύρων
Τοποθετείστε τις κατάλληλες μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας για πιο σπορ εμφάνιση αλλά και  προστασία από τον ήλιο. Επιλέγοντας τη κατάλληλη σκουρότητα με βάση τα επιτρεπτά στάδια, να είστε σίγουροι πως δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα οπτικό πρόβλημα καθώς οδηγείτε.
- Αεροδυναμικά βοηθήματα
Υπάρχουν πλήρεις κατάλογοι προιόντων ώστε  να επιλέξετε μικρά αεροδυναμικά βοηθήματα που θα τονίσουν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η μελέτη σχετικά με αυτό χρειάζεται προσοχή. Έστω και μία μικρή αλλαγή στο look του αυτοκινήτου μπορεί να το κάνει να δέιχνει πολύ όμορφο η αντιθέτως αταίριαστο.
- Car wrapping
Τέλος, σας προτείνουμε μία νέα τάση για την αλλαγή του χρώματος του αυτοκινήτου σας η μόνο κάποιων μερών. Οι Ματ Μεμβράνες θα σας δώσουν εκπληκτική εμφάνιση και θα απαλλαγείτε από τον φόβο μήπως μετανοιώσετε για την επιλογή του χρώματος, αφού η αφαίρεση είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία χωρίς επιπτώσεις φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ