Κέρδισαν ! 5 κουκούλες της Αutoplus!

2755 Επισκέψεις στο άρθρο

If you Like just share & win! Και 5 ακόμη τυχεροί κέρδισαν από ένα premium και χρήσιμο δώρο για την προστασία του αυτοκινήτου τους..

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Ήταν ο ένας από τους συνολικά 5 διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Autotriti με αφορμή την 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία επισκεψιμότητας (κοντεύει τα 2.000.000 επισκέψεις) και παραμένει ανοικτή ως το τέλος Δεκεμβρίου! 

Χιλιάδες συμμετοχές και πάνω από 6.000 shares (κοινοποιήσεις) των διαγωνισμών. Δηλαδή κοινοποιήσεις με τεράστιο reach (όπως λέγεται ο δείκτης που «δείχνει» πόσοι φίλοι των συμμετεχόντων που έκαναν share «είδαν μαζί τους την Έκθεση" και τον διαγωνισμό, ανεξάρτητα αν συμμετείχαν τελικά ή απλά «είδαν»).

Με βάση τον διεθνή μέσο όρο όπου ο μέσος χρήστης των social media έχει 380 φίλους (κατά μέσο όρο), αυτό σημαίνει πάνω από 2.300.000 φίλοι-ακόλουθοι!

Οι 5 τυχεροί ( Κος Γιαννάκης Παναγιώτης, Κα Αγγελική Παπαχαρίση, Κα Μαρία Προσινούδη, Κα Σβετλάνα Αγγελίδου και ο Κος Παναγιώτης Φούρλαρης ) είναι οι τυχεροί επισκέπτες της Έκθεσης (και αναγνώστες του Autotriti) oι οποίοι, έπειτα από την ηλεκτρονική κλήρωση, κέρδισαν από μία κουκούλα προστασίας αυτοκινήτου!

Οι κουκούλες είναι  θερμοκολλητικές, άκαυτες, αδιάβροχες, έχουν τέλεια εφαρμογή και είναι ετοιμοπαράδοτες σε 5 διαφορετικές ποιότητες. Πέρα από τη φυσική προστασία που προσφέρουν στο αυτοκίνητο  (από ήλιο, υγρασία, ακαθαρσίες πτηνών κλπ)  αποθαρρύνουν τους κλέφτες και προστατεύουν από τυχόν γρατζουνιές από κακοήθεις. Μία καλή κουκούλα για τη κινητή μας περιουσία που στις μέρες μας, είναι απαραίτητη.

Τις κουκούλες προσέφερε o επίσημος αντιπρόσωπος τους, AUTOPLUS !

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθούν και άλλοι διαγωνισμοί και «εκπλήξεις» !