Πρωτοπορία της nrg στην Ηλεκτροκίνηση με εξαγορά του 60% της Automotive Solutions

Πρωτοπορία της nrg στην Ηλεκτροκίνηση με εξαγορά του 60% της Automotive Solutions

2574 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2022

Με την ανακοίνωση εξαγοράς του 60% της Automotive Solutions ενισχύει δυναμικά τις επενδύσεις της στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης η nrg. Ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας και μέλος του ομίλου Motor Oil δρά με γνώμονα τη βιωσιμότητα, διαθέτοντας περισσότερες πράσινες λύσεις κινητικότητας εντός και εκτός πόλης.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

DIGITAL IQ - ΤΑΣΟΣ ΜΠΥΡΟΣ
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Την εδραίωση της, ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες ενέργειας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης,  πέτυχε η nrg. Μέσω της εξαγοράς του 60% της Automotive Solutions, μίας εταιρείας  που αποτελεί σημαντικό παίκτη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αφού διαθέτει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων και λύσεων.

Πλέον η nrg έχει στην διάθεση της περισσότερη τεχνογνωσία και πόρους και αν συνυπολογίσουμε και το πλήρες δίκτυο σταθμών φόρτισης και ταχυφορτιστών incharge, που ήδη έχει στην «φαρέτρα» της, παίζει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό νέων καινοτομικών λύσεων στον τομέα του e-mobility και της μικροκινητικότητας

«H πορεία της nrg  χαρακτηρίζεται από συνεχείς επενδύσεις και πρωτοπορία. Με τη ματιά μας στραμμένη σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, στην nrg είμαστε περήφανοι που πρωτοπορούμε στον τομέα της ηλεκτροκίνησης», σχολίασε ο  κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg και πρόσθεσε «με την εξαγορά που ανακοινώνουμε σήμερα, διευρύνουμε σημαντικά τη δραστηριότητά μας στην ηλεκτροκίνηση και ενισχύουμε περαιτέρω τον ξεκάθαρο προσανατολισμό μας στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς και τις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται με γνώμονα τη βιωσιμότητα, με περισσότερες πράσινες λύσεις κινητικότητας εντός και εκτός πόλης.»

Από την πλευρά του ο Κος Σταύρος Καφούνης της Automotive Solutions, δήλωσε ότι «η εταιρεία μας φέτος κλείνει 20 χρόνια ζωής, και η αναγνώριση της αξίας μας από έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στον τομέα της ενέργειας αλλά και μέλος του Ομίλου Motor Oil, αποτελεί ένα από τα ορόσημα της μακρόχρονης πορείας μας στο χώρο. Ανυπομονούμε να ενώσουμε δυνάμεις με την nrg  για να δημιουργήσουμε νέες, πρωτοποριακές λύσεις που θα βελτιώσουν και θα εδραιώσουν τελικά την ηλεκτροκίνηση ως την πρώτη επιλογή».
 

Κοινοποίησέ το »