Η Schneider Electric διαθέτει 2 σειρές φορτιστών Wallbox: Σειρά EVlink Wallbox & σειρά EVlink Smart Wallbox.

Η Schneider Electric διαθέτει 2 σειρές φορτιστών Wallbox: Σειρά EVlink Wallbox & σειρά EVlink Smart Wallbox.

Πως φορτίζω γρήγορα; Wallbox & Smart Wallbox!

4697 Επισκέψεις στο άρθρο

Φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος με επιτοίχιο (wallbox) φορτιστή για πιο γρήγορη φόρτιση ως και 7 φορές σε σχέση με μία απλή πρίζα. Και Smart έλεγχος φόρτισης ακόμη και από απόσταση, για επιχειρήσεις με στόλο οχημάτων. Wallbox & Smart Wallbox από Schneider Electric! Για να δούμε την πλούσια γκάμα μιας εταιρείας που φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά στον οδηγό: Schneider Electric.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το μέλλον του αυτοκινήτου.  

Οι παραδοσιακοί κινητήρες με τα ατμοσφαιρικά μοτέρ και την απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων διοξειδίου του άνθρακα αντιμετωπίζονται πλέον ως μη βιώσιμες λύσεις κινητικότητας, με την ανάγκη για μια πιο πράσινη και eco-friendly προσέγγιση στο αυτοκίνητο να θεωρείται απαραίτητη στις διεθνείς κοινότητες.

Όλες οι μάρκες, η μία μετά την άλλη, επενδύουν στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης είτε με τα διάφορα υβριδικά συστήματα (mild, full και plug in) είτε με αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες.

Πολλές μάρκες ,μάλιστα, έχουν ήδη δεσμευτεί πως τις επόμενες δύο δεκαετίες, όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας τους θα είναι αποκλειστικά εξηλεκτρισμένα.

Τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης είναι πολλά και δεν περιορίζονται μόνο στο φιλικότερο περιβαντολλογικό αποτύπωμα τους:

Το κινητήριο σύστημα αποτελείται από λιγότερα μέρη με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης να είναι μικρότερο ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το κόστος κίνησης, καθώς οι οδηγοί δεν χρειάζεται να ανεφοδιάζουν στα πρατήρια καυσίμων αλλά μπορούν να φορτίζουν στο σπίτι τους, απλά και οικονομικά.

Η φόρτιση μπορεί να γίνεται σε μια κλασσική οικιακή πρίζα (σαν αυτές που συνδέουμε τις περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές όπως ο φορτιστής του κινητού μας ή η τηλεόραση), αλλά η όλη διαδικασία γίνεται πολύ πιο γρήγορη χρησιμοποιώντας έναν επιτοίχιο φορτιστή (wallbox).

Και αυτό γιατί η παρουσία του wallbox επιταχύνει κατά πολύ την διαδικασία φόρτισης, χωρίς ο οδηγός να επωμίζεται το έξτρα κόστος της ταχυφόρτισης σε κάποιον εξωτερικό χώρο.

 Συγκεκριμένα, μια απλή οικιακή πρίζα παρέχει περίπου 3 kW, με αποτέλεσμα μια πλήρης φόρτιση από 10% έως 80% να διαρκεί (έως και) μέρες.

Χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή Wallbox, ο χρόνος αυτός μπορεί να μειωθεί αρκετά. Αυτό εξαρτάται από την ισχύ του εκάστοτε φορτιστή. Η ισχύς των Wallbox κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 7 kW ενώ στην αγορά κυκλοφορούν και τα πιο αποδοτικά Wallbox 11 & 22 kW.

Όσο πιο ισχυρός ο φορτιστής, τόσο πιο γρήγορη η φόρτιση.
Μια εταιρεία που πρεσβεύει τη βιώσιμη κινητικότητα και διευκολύνει τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στην χώρα μας είναι η Schneider Electric.

Η Schneider Electric διαθέτει μια ευρεία γκάμα φορτιστών. Από φορτιστές ταχείας φόρτισης μέχρι επιδαπέδιους και wallbox. Λύσεις για ιδιώτες ή επαγγελματίες αλλά και λύσεις για επιχειρήσεις και Οργανισμούς!

Γρήγορη φόρτιση! Wallbox & Smart Wallbox της Schneider electric!

-Σειρά EVlink Wallbox με φορτιστές από 3,7 έως 22 kW
-Έλεγχος φόρτισης με Start/stop & εγγύηση 24 μηνών!
- Σειρά EVlink Smart Wallbox: Προσαρμοζόμενη ισχύ από 7 έως 22 kW.
-Με τυπικό κλειδί ή κλειδί RFID & καλώδιο 4,5 μέτρα.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε αναλυτικότερα, τις επιλογές (από την γκάμα της) για την κατηγορία των Wallbox, μια κατηγορία φορτιστών που αποδεικνύεται ιδιαιτέρως πρακτική για ιδιωτική αλλά και για δημόσια χρήση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »