Στοχεύοντας στην προώθηση και στην απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών της ηλεκτροκίνησης, η Blink αναπτύσσει ένα δυναμικό δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αποτελώντας σημείο αναφοράς για την Ελλάδα κα

Στοχεύοντας στην προώθηση και στην απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών της ηλεκτροκίνησης, η Blink αναπτύσσει ένα δυναμικό δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αποτελώντας σημείο αναφοράς για την Ελλάδα και όχι μόνο.

Summer Vacations – Hotels & Λύσεις ηλεκτροφόρτισης by Blink

2315 Επισκέψεις στο άρθρο

Λύση μεγάλης εξοικονόμησης από κατανάλωση καυσίμων η ηλεκτροκίνηση. Ως και 4.000 ευρώ το ετήσιο όφελος. Αν κινείσαι στην πόλη, όπου και το δίκτυο σταθμών φόρτισης αναπτύσσεται γοργά. Τι γίνεται όμως όταν θες να ταξιδέψεις και θες να έχεις "peace of mind";

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Με δεδομένες τις πανάκριβες τιμές των ορυκτών καυσίμων αλλά και την επιδότηση ( 8.000 ευρώ) για αγορά Ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου  η ηλεκτροκίνηση ανεβαίνει ψηλά στην λίστα των λύσεων εξοικονόμησης που μπορεί να εκμεταλλευτεί ένας (από τα 4,5 εκατομμύρια Έλληνες ) κάτοχος αυτοκινήτου “τεχνολογίας προ 2016”.

Επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα δεις τα έξοδα για την μετακίνηση σου να μειώνονται δραστικά. Σκέψου ότι αν έχεις ένα βενζινοκίνητο πληρώνεις περίπου 4.200 ευρώ το χρόνο για καύσιμα, ενώ αντίθετα φουλάροντας με (νυχτερινής χρέωσης) ρεύμα θα δίνεις μόνο 250 ευρώ το χρόνο.

Μιλώντας με την γλώσσα των αριθμών αν κινείσαι μέσα στην πόλη ή κάνεις 250 χλμ. “γύρω από το σπίτι σου” θα δίνεις 7 ευρώ το γέμισμα. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι να έχεις πρόσβαση σε φορτιστές, στο σπίτι ή στην δουλειά ή σε κάποιο κοντινό σούπερ μάρκετ.

Και αν ακόμα έχεις ενδοιασμούς λόγω της τιμής, μάθε ότι ήδη αρκετά ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν παρόμοιες τιμές με τα αντίστοιχα μοντέλα βενζίνης. Προφανώς, χάρη στην επιδότηση των 8.000 ευρώ, το κίνητρο γίνεται μεγαλύτερο. Αν μάλιστα αποσύρεις κάποιο παλιό αυτοκίνητο έχεις +1.000 ευρώ ακόμα και αν κάποιο μέλος της οικογένειας είναι κάτω από 29 χρονών και πάρεις το αυτοκίνητο στο όνομα του (για τους νέους «καθαρίζουμε»!) έχεις ακόμα +1.000 ευρώ επιδότηση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Summer Vacations – Hotels & Λύσεις ηλεκτροφόρτισης by Blink

-Διπλασιάστηκαν οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα
-Η επιδότηση (8000 ευρώ) δημιουργεί ισχυρό κίνητρο αγοράς
-Που πάνε διακοπές φέτος οι κάτοχοι elektro car;
-Added Value Hotel Services (η φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου)
-Premium λύσεις φόρτισης από Blink σε 47 hotels στην Ελλάδα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο, φόρτιση και ταξίδι

Γυρνώντας στο ζήτημα της φόρτισης, αν και το πρόβλημα για την μετακίνηση εντός πόλης είναι λυμένο, με το δίκτυο φορτιστών  να αναπτύσσεται στα αστικά κέντρα, ο προβληματισμός που μάλλον έχεις, είναι το τι θα κάνεις όταν θα πας ταξίδι. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και προετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου, θα πρέπει να αναζητήσεις τα κέντρα φόρτισης  (και ταχυ-φόρτισης)  που υπάρχουν στην διαδρομή που σκοπεύεις να ακολουθήσεις.

Το δίκτυο φόρτισης και στην επαρχία είναι σε φάση ανάπτυξης. Καλή λύση δίνουν και οι “early adopters” του ξενοδοχειακού κλάδου. Οι ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες έχουν ήδη φροντίσει να εγκαταστήσουν φορτιστές για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των επισκεπτών τους.  Αυτές οι επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για μικρές, είτε για μεγάλες έχουν  επενδύσει στο μέλλον γνωρίζοντας ότι η ηλεκτροκίνηση αναμένεται να επικρατήσει τα επόμενα χρόνια.

Προσθέτουν  από σήμερα, αξία στις υπηρεσίες τους. (και στις σχέσεις με τους; πελάτες τους) . Κτίζουν όνομα  και εμφανίζονται ως πρωτοπόροι εκπέμποντας ένα δυνατό μήνυμα και για το σύνολο των υπόλοιπων “συμβατικών” υπηρεσιών τους. Βάζουν υποθήκη στο κοντινό μέλλον ανάπτυξης και του κλάδου τους, καθώς είναι πλέον σε θέση να καλύψουν  τις ανάγκες ενός κοινού που συνεχώς διευρύνεται.

Συνέχεια του άρθρου >>>