Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Τα πρατήρια Shell σε στέλνουν στο Grand Prix της Monza

Τα πρατήρια Shell σε στέλνουν στο Grand Prix της Monza

1067 Επισκέψεις στο άρθρο

10 τυχεροί θα κερδίσουν τριήμερο ταξίδι στο Μιλάνο για το Grand Prix της F1 στη Monza και 100 τυχεροί θα κερδίσουν back packs Ferrari

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έχει ξεκινήσει σούπερ προσφορά στα πρατήρια Shell με ανεπανάληπτα δώρα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των ταξιδιών. Οι καταναλωτές που θα γεμίσουν το όχημά τους με καύσιμα V-Power έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου θα μπουν στη κλήρωση για να διεκδικήσουν 10 ταξίδια στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν από κοντά το Grand Prixτης Monza. Οι επόμενοι 100 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα back pack Ferrari.
Οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, κερδίζοντας μία συμμετοχή στο διαγωνισμό για κάθε 10 λίτρα Shell V-Power και Shell V-Power Diesel και δύο συμμετοχές για κάθε 10 λίτρα Shell V-Power Racing. Θα πρέπει επίσης να είναι μέλη του προγράμματος επιβράβευσης all Smart και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για τις παραπάνω συναλλαγές.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, όταν και θα ανακοινωθούν οι δέκα νικητές που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν από κοντά το τριήμερο Grand Prix της Monza από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου.
Το ταξίδι στο Μιλάνο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα – Μιλάνο - Αθήνα), 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο Μιλάνο (30/8-1/9), εισιτήρια αγώνα για το τριήμερο, σχετικές μεταφορές (αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, πίστα).