Οι γρήγοροι φορτιστές ΑC του δικτύου ChargePlus είναι τελευταίας τεχνολογίας, ισχύος 22 KW ενώ η πρόσβαση σε αυτούς είναι 24ωρη.

Οι γρήγοροι φορτιστές ΑC του δικτύου ChargePlus είναι τελευταίας τεχνολογίας, ισχύος 22 KW ενώ η πρόσβαση σε αυτούς είναι 24ωρη.

Το πρωτοποριακό δίκτυο ChargePlus της ENERES CPM

1513 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ENERES CPM διαθέτει ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό δίκτυο φόρτισης. Το ChargePlus προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία φόρτισης και είναι ιδανικό για όλα τα ηλεκτρικά αυοτκίνητα.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Η τρέχουσα δεκαετία θα μείνει στην ιστορία για τη ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, η οποία όμως έχει δημιουργήσει αυξημένες ανάγκες υποδομών για τη φόρτιση των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων. Αναγνωρίζοντας αυτή τη δυναμική και ούσα μπροστά από την εποχή της, η εταιρεία ENERES Charge Point Management (ENERES CPM) ανέπτυξε στην Ελλάδα μια καινοτόμο πρωτοβουλία για ένα, δυναμικά αναπτυσσόμενο, δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με την ονομασία ChargePlus.

H ENERES CPM είναι ένας best-in-class ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών εγκατάστασης και διαχείρισης σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης. Βασισμένη σε αξίες όπως η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η αποτελεσματικότητα και η διαφάνεια, η εταιρεία ENERES CPM αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, με προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους. Η ENERES CPM με γραφεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχει μπει δυναμικά στον χώρο της ενέργειας έχοντας εκτελέσει και συμμετάσχει σε ενεργειακά έργα διεθνώς (Βαλκάνια, Ανατολική Ευρώπη, Κεντρική Ασία, Αφρική κ.α.).

Επεκτάθηκε στην ηλεκτροκίνηση και δραστηριοποιούμενη ως ο πλέον καινοτόμος φορέας εγκατάστασης και διαχείρισης σημείων φόρτισης αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της πλατφόρμας διαχείρισης δικτύων φόρτισης της VIRTA για την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και επίσημο διανομέα των ALFEN, TRITIUM και HEIDELBERG στην Ελλάδα. Παράλληλα ολοκλήρωσε και την πρώτη στρατηγική μελέτη ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης και χωροθέτησης δικτύων φόρτισης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 2020.

Κοινοποίησέ το »

Θα το βρεις στα My Market

Η ENERES CPM με το δίκτυο ChargePlus επενδύει σημαντικά σε καινοτόμες λύσεις και συνέργειες, με στόχο να προσφέρει την πληρέστερη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες του δικτύου, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο οικοσύστημα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Το ChargePlus είναι το δυναμικότερα αναπτυσσόμενο δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα χαρακτηριστικό που τονίστηκε από τη στρατηγική συνεργασία της ENERES CPM με τη ΜΕΤΡΟ AEBE. Το δίκτυο διαθέτει ήδη φορτιστές σε 7 πόλεις και σε πλήρη ανάπτυξη θα αποτελείται από 320 φορτιστές στους χώρους στάθμευσης σε 160 καταστήματα My market και METRO Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα

Οι γρήγοροι φορτιστές Ατου δικτύου ChargePlus είναι τελευταίας τεχνολογίας, ισχύος 22 KW ενώ η πρόσβαση σε αυτούς είναι 24ωρη. Έτσι, οι πελάτες των καταστημάτων θα μπορούν να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους, ενώ κάνουν τα ψώνια τους ή κατά τις βραδινές ώρες. Οι χρήστες του δικτύου μπορούν να φορτίσουν μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής ChargePlus (powered by VIRTA), η οποία είναι διαθέσιμη σε Android/iOS και η οποία δίνει πρόσβαση στο ChargePlus, ενώ παράλληλα παρέχει πρόσβαση και σε άλλα δίκτυα φόρτισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της υπηρεσίας EV Roaming με τις πλατφόρμες Hubject & Gireve. Ακόμα, μπορούν να εγγραφούν στο δίκτυο και να παραγγείλουν κάρτα φόρτισης RFID μέσω της εφαρμογής ή τη ιστοσελίδας www.chargeplus.gr

Συνέχεια του άρθρου >>>