Τοp expert στην ανάρτηση

5655 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Auto Truck θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σχετικά με την ανάρτηση του αυτοκινήτου. Άριστη τεχνογνωσία, ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές.

DIGITAL IQ - ΤΑΣΟΣ ΜΠΥΡΟΣ
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.
Αν ψάχνετε καλές και αξιόπιστες λύσεις για αντικατάσταση αμορτισέρ και γενικότερα στο χώρο της ανάρτησης, οι Experts της Auto Truck έχουν το know how και μιλάνε απλά και κατανοητά, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν άριστα όλους τους πελάτες τους, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς..

Η γκάμα των λύσεων που διαθέτει, καλύπτει το 100% του στόλου αυτοκινήτων, αφού διαθέτει προϊόντα από επώνυμες μάρκες. Στόχος της επιχείρησης είναι η απόλυτη και άριστη εξυπηρέτηση γι` αυτό τον λόγο διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Σημαντικό επίσης το ότι διατηρεί τιμές σε ένα επίπεδο πολύ ανταγωνιστικό

Στις εγκαταστάσεις της στην Πάτρα θα βρείτε:
  • Αμορτισέρ
  • Ελατήρια
  • Ζαμφόρ
  • Βελτιωτικά συστήματα
Ξέρετε ότι:
Ένας από τους βασικότερους παράγοντες για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου μα και την διασφάλιση της οδικής ασφαλούς συμπεριφοράς του, είναι τα αμορτισέρ. Οι αποσβεστήρες ταλαντώσεων, όπως λέγονται στην ελληνική γλώσσα είναι αρκετά σημαντικοί τόσο για την άνεση του επιβάτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όσο και για την ασφάλεια του.

Για να επιτευχθεί όμως η καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου, πρέπει να έχει τοποθετηθεί το κατάλληλο αμορτισέρ, μιας και δεν ταιριάζουν όλοι οι τύποι σε όλα τα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που μπορεί να «κουμπώνει» το αμορτισέρ, χωρίς ωστόσο να αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για το εκάστοτε αμάξι.