Τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών στον χώρο σας

2060 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2020

Με ένα τηλεφώνημα η ομάδα της PITSIS TECHNO FILM έρχεται στον χώρο σας για να τοποθετήσεις αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο σας.

 
Όλο τον χρόνο προσφέρουν καλύτερη αισθητική και …διακριτικότητα. Από Άνοιξη μέχρι και τέλος Φθινοπώρου (σχεδόν όλο τον χρόνο λοιπόν, αφού μιλάμε για την ηλιόλουστη Ελλάδα) διπλά χρήσιμες. "Κόβουν" ζέστη, αντηλιά και (έμμεσα) κόστος καυσίμων.       Καλέστε:  6939392000

Η υψηλή θερμοκρασία δεν… συμφέρει το αυτοκίνητο ενώ ταλαιπωρεί και τους επιβαίνοντες σε αυτό. "Καίγονται" ταμπλώ, δερμάτινες επικαλύψεις, ταπετσαρίες κλπ.
"Τυφλώνονται" οι οδηγοί & οι συνεπιβαίνοντες (με ότι αυτό σημαίνει για λόγους υγείας μα και οδικής ασφάλειας). Πετάμε και χρήματα στον δρόμο αφήνοντας ανοικτό μόνιμα το A/C μας.   

Mία αξιόπιστη και όχι "περιττή" λύση. Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών. Τα κέρδη από την τοποθέτηση μεμβρανών δεν είναι αόριστα, το αντίθετο, είναι πολλά και σημαντικά.
Κάτι που σημαίνει και γρήγορη απόσβεση!

Με ένα τηλεφώνημα έρχονται και τις τοποθετούν στον χώρο σας

Η PITSIS TECHNO FILM διαθέτει την φήμη, την απαραίτητη ειδίκευση και μεγάλη εμπειρία, για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες τοποθέτησης. Το πετυχαίνει διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία, πάνω στην τοποθέτηση μεμβρανών.

Μάλιστα δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε στις εγκαταστάσεις τους, αφού με ένα απλό τηλεφώνημα η έμπειροι εγκαταστάτες της εταιρίας έρχονται στο χώρο σας.


PITSIS TECHNO FILM
Καλέστε:  6939392000
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/technofilmgr.antihliakesmemvranes