Υπάρχουν ευκαιρίες επένδυσης στην φόρτιση των ηλεκτροκίνητων;

Υπάρχουν ευκαιρίες επένδυσης στην φόρτιση των ηλεκτροκίνητων;

5890 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μπει ήδη και για τα καλά στις ζωές μας, συνοδευόμενα από «αέρα ανανέωσης» και αρκετά οφέλη που όχι μόνο θα αλλάξουν τον ρου της αυτοκίνησης, αλλά και την καθημερινότητά μας. Όμως, όπως με κάθε τι «νέο» έτσι και με την ηλεκτροκίνηση υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν την προσοχή μας!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Η ηλεκτροκίνηση είναι η τάση της εποχής και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο και πιο συχνά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πως αυτά είναι το μέλλον της αυτοκίνησης, πόσο μάλλον όταν το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης είναι προδεδικασμένο. Ωστόσο, η «κίνηση με ρεύμα» είναι κάτι καινούργιο για όλους μας, αποτελώντας για πολλούς κάτι το… πρωτόγνωρο - και λογικό θα προσθέσουμε εμείς, αφού το τοπίο παραμένει ακόμα «θολό» σε ορισμένα σημεία.
 

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

 • AUTOPLANET

  AUTOPLANET

  Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

   2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ELPARTS

  ELPARTS

  Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
   2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  Η εταιρία Αβραάμ Τσαμκάσογλου & Σία ΕΕ συνεργάζεται με γνωστά εγοστάσια και παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και φορτηγά. Επιπρόσθετα, η εταιρία του κ. Τσαμκάσογλου & Σία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. 
   210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • THINK GARAGE

  THINK GARAGE

  Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
   2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Autospark

  Autospark

  Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

   2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ