Ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και απλός μέσω της εφαρμογής incharge.

Ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και απλός μέσω της εφαρμογής incharge.

nrg: Κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα στην Ελλάδα
nrg: Κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα στην Ελλάδα
  • Ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και απλός μέσω της εφαρμογής incharge.
  • nrg: Κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα στην Ελλάδα
  • nrg: Κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα στην Ελλάδα

nrg: Κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα στην Ελλάδα

15225 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2022

Η nrg, είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με το δίκτυο incharge, που παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Το δίκτυο φόρτισης incharge

Με 57 ταχυφορτιστές που έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil, καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου.Με αυτούς τους προηγμένης τεχνολογίας ταχυφορτιστές,που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του σε λιγότερο από μισή ώρα, προσφέρεταιπλέον η δυνατότητα στον οδηγό ηλεκτρικού αυτοκινήτου να ταξιδέψει στη χώρα με ευκολία και ασφάλεια.

Με γνώμονα την ταχεία ανάπτυξη του δικτύου, στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία πάνω από 1.000 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την χώρα,μέχρι το τέλος του 2022. Παράλληλα, το δίκτυο παρακολουθείται με προσοχή συνεχώς και πολλά είναι εκείνα τα σημεία, στα οποία γίνεται αναβάθμιση της δυναμικότητας των φορτιστών αναλόγως με την ζήτηση, όπως για παράδειγμα στο ΣΕΑ της Αταλάντης.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο το σύνολο των αναγκών των πελατών της, η nrg ενισχύει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυό της και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ , ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης, προσφέροντας έτσιλύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου ενταγμένες στην καθημερινότητα του οδηγού.
 

Κοινοποίησέ το »

Η εφαρμογή incharge

Ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και απλός μέσω της εφαρμογής incharge, που αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος.

Μέσα από την εφαρμογή που εγκαθίσταται σε smartphone ή σε tablet αλλά και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

• βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
• επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
• παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
•  δει το ιστορικό των φορτίσεών του
•  ολοκληρώσει την πληρωμή του
•  εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

 
Έτσι λοιπόν, το ταξίδι σε όλη την Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο εύκολο καθώς ο οδηγός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να υπολογίσει τη διαδρομή του σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge που έχει εντοπίσει πριν καν ξεκινήσει τη διαδρομή του.

incharge για το σπίτι

Εκτός του δικτύου incharge, η nrg δημιούργησε επιπλέον και το incharge ΗΟΜΕ, ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών οχημάτων που εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους στο σπίτι.

Το incharge ΗΟΜΕ έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι.

Το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart.

incharge για την επιχείρηση

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση που θέλει να αυξήσει την επισκεψιμότητας της και να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία.

Αναλυτικότερα, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις: 

• Αυτοψία εγκατάστασης
• Προμήθεια σταθμών φόρτισης
• Υπηρεσίες Operation & Maintenance
• Προβολή στο δίκτυο incharge


Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους όσο και σε αστικά κέντρα, με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε συμφωνίες για μεγάλες συνεργασίες με αλυσίδες, καταστήματα και άλλα σημεία όπου θα μπορεί ο πελάτης να φορτίσει στην καθημερινότητά του.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.