Το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό πρέπει να είναι σωστά συντηρημένο.

Όφελος στα ανταλλακτικά, που ξεπερνάει το 25% + 15% ειδική έκπτωση !

16761 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία «ΧΑΛΑΣ Αuto Parts μετρά ήδη 60 χρόνια λειτουργίας. Πεδίο δράσης της, ο απαιτητικός και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός κλάδος της εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Δικαιωματικά λοιπόν μπορεί να καταταχθεί στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ της αγοράς. Στα πλαίσια του αφιερώματος που κρατάτε στα χέρια σας, διασταυρώσαμε μαζί τους τα ισχύοντα στην σημερινή αγορά ανταλλακτικών. Αποψη των στελεχών της «ΧΑΛΑΣ Auto Parts» πως τα OEM ανταλλακτικά προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση στο κοινό που ξέρει και τα επιλέγει.
Σε πολλά είδη ανταλλακτικών ξεπερνά και το 25% (συγκρινόμενο με το αντίστοιχο ανταλλακτικό, που φέρει το όνομα του κατασκευαστή του αυτοκινήτου). Σε πολλές περιπτώσεις δε, αυτό το κατά 25% φθηνότερο ανταλλακτικό μπορεί να κατασκευάζεται από τον ίδιο κατασκευαστή! Σε σχετική ερώτηση μας για την εγγύηση που συνοδεύει τα ΟΕΜ ανταλλακτικά, η απάντηση ήταν πως τα OEM ανταλλακτικά συνοδεύονται πάντα και από εγγύηση καλής λειτουργίας. Τέλος, στα συνολικά οφέλη που μπορεί να έχει ο καταναλωτής, φυσικά, προστίθενται και οι Extra Προσφορές που μπορεί κάθε έμπορος ανταλλακτικών να κάνει ανά περίοδο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ