Προτεραιότητα των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός τους είναι να χτίζουν σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Οι υπηρεσίες Ford που ξεχωρίζουν αυτόν το μήνα

16201 Επισκέψεις στο άρθρο

Προτεραιότητα των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός τους είναι να χτίζουν σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Παρακάτω αναφερόμαστε σε τρία δελεαστικά πακέτα που θα βρείτε στην εξουσιοδοτημένη εταιρεία επισκευής μοντέλων της Ford αφοί Λιάπη.

Για τα Ford, λοιπόν, που έχουν κλείσει τα 3 έτη υπάρχει το πρόγραμμα «Οικονομικής Συντήρησης Ford Motorcraft 3+». Αυτό εξασφαλίζει ένα σύνολο παροχών, όπως γνήσια ανταλλακτικά, επαγγελματική εξυπηρέτηση από άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους Τεχνικούς Συμβούλους και Μηχανικούς, καθώς και υψηλής ποιότητας φροντίδα των οχημάτων με εγγύηση καλύτερης τιμής. Οι τιμές περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ – ώστε να γνωρίζετε πάντα εκ των προτέρων τι χρειάζεται να πληρώσετε χωρίς εκπλήξεις.

Οι προσφορές του Ford Motorcraft 3+ παρέχουν τη δυνατότητα για οικονομικό service, αλλαγή ελαστικών, έλεγχο καυσαερίων, προετοιμασία για ΚΤΕΟ και κοινές επισκευές.
Το πρόγραμμα οικονομικής συντήρησης Ford Motorcraft 3+ συνοπτικά σας παρέχει:
- Ford Motorcraft Service 3+ με προτεινόμενη τιμή Λιανικής (με ΦΠΑ): 89 ευρώ (για όλα τα επιβατικά οχήματα εκτός των οχημάτων με κινητήρα 1.0L EcoBoost) και 99 ευρώ (για όλα τα επαγγελματικά οχήματα) άνω τριετίας
- Πακέτα Ford Motorcraft για συχνές επισκευές (βλ. ενδεικτικό πίνακα)
- Επιλογές για αντικατάσταση ελαστικών Ford Motorcraft
- Δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ, προετοιμασία και διεκπεραίωση

Πρόγραμμα Εγγύησης Καλύτερης Τιμής
Εάν βρείτε μια ανταγωνιστική προσφορά φθηνότερη από το ποσό που πληρώσατε στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford για την ίδια υπηρεσία (εργασία και ανταλλακτικά), τότε ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα σας επιστρέψει τη διαφορά του ποσού! (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

FordNext: Πρόγραμμα επιβράβευσης
Το FordNext είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των «πιστών» πελατών Ford, αφού σε κάθε δαπάνη (μπορεί να αφορά service ή αγορά γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Ford) ο πελάτης επιβραβεύεται με επιστροφή την οποία μπορεί να εξαργυρώσει στην επόμενή του επίσκεψη στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Ford που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES