Οι υπηρεσίες που παρέχονται μετά την πώληση (after sales), είναι πολύ σημαντικές και μπορούν να αποτελέσουν αιτία αγοράς.

Στα περισσότερα δίκτυα των εξουσιοδοτημένων κατασκευαστών θα βρείτε δελεαστικές προσφορές όχι μόνο για το service του αυτοκινήτου, αλλά και για την αγορά αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

Τα κόστη των service είναι τις περισσότερες φορές «φιξαρισμένα» και έτσι γνωρίζετε από πριν τι θα πληρώσετε, ενώ υπάρχουν και ειδικές προσφορές, όπως για παράδειγμα «με κάθε service.

Η προβολή αρκετών επαγγελματιών του κλάδου σε ειδικά μέσα μπορεί να σας δώσει μία πρώτη καλή εικόνα ακόμη και αν δεν έχετε επισκεφθεί δια ζώσης τις εγκαταστάσεις του.

Οι παροχές after sales των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι το θέμα της συνολικής ποιότητας.

Σημαντικό, επίσης, πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι και η εγγύηση με την οποία συνοδεύονται, τόσο στο υλικό, όσο και στην εργασία μιας και τοποθετούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες και άρα όποια βλάβη καλύπτεται από εγγύηση.

Πριν επιλέξουμε ανάμεσα σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, καλό θα ήταν να κάνουμε μια έρευνα αγοράς.

Πού πρέπει να πάω;

14179 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι υπηρεσίες που παρέχονται μετά την πώληση (after sales), είναι πολύ σημαντικές και μπορούν να αποτελέσουν αιτία αγοράς. Ειδικά μάλιστα στη σημερινή εποχή όπου ο χρόνος που κρατάμε το αυτοκίνητο είναι μεγαλύτερος, και οι προσπάθειες να μειώσουμε τα έξοδα του service συνεχείς.

 
Στα περισσότερα δίκτυα των εξουσιοδοτημένων κατασκευαστών θα βρείτε δελεαστικές προσφορές όχι μόνο για το service του αυτοκινήτου, αλλά και για την αγορά αξεσουάρ και ανταλλακτικών, όπως και για δωρεάν οπτικούς ή τεχνικούς ελέγχους που συνοδεύονται από εκπτώσεις. Επιπλέον, τα κόστη των service είναι τις περισσότερες φορές «φιξαρισμένα» και έτσι γνωρίζετε από πριν τι θα πληρώσετε, ενώ υπάρχουν και ειδικές προσφορές, όπως για παράδειγμα «με κάθε service, παίρνεις και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο», ή στην περίπτωση που η ζημιά είναι μεγάλη και θέλει μέρες για να επισκευαστεί ο επίσημος έμπορος σου παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός