Τα οφέλη των γνησίων ανταλλακτικών

Τα οφέλη των γνησίων ανταλλακτικών

16200 Επισκέψεις στο άρθρο

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι το θέμα της συνολικής ποιότητας. Τα γνήσια ανταλλακτικά αφενός έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, αφετέρου έχουν εξελιχθεί από κοινού και είναι ειδικά για το αυτοκίνητο που προορίζονται.


Σημαντικό, επίσης, πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι και η εγγύηση με την οποία συνοδεύονται, τόσο στο υλικό, όσο και στην εργασία μιας και τοποθετούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες και άρα όποια βλάβη καλύπτεται από εγγύηση. Κάποιοι ίσως θεωρούν τα γνήσια ανταλλακτικά λίγο… αλμυρά σε τιμή σε σχέση με after market προϊόντα, αλλά καλό είναι να κάνετε καλή έρευνα αγοράς από πριν, μιας και οι νέες συνθήκες της αγοράς έχουν ρίξει την τιμή τους και οι επισκευαστές κάνουν δελεαστικές εκπτώσεις.

Ειδικά σε περιπτώσεις εποχικών ελέγχων οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές αγοράς των χρησιμοποιούμενων ανταλλακτικών, αλλά και στις εργασίες τοποθέτησής τους. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα ένα καλοδιατηρημένο όχημα, είναι ένα ασφαλές όχημα, και η ασφάλεια έχει αξία ανεκτίμητη. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES