Δωρεάν έλεγχοι & ως -40% για ανταλλακτικά ανακατασκευής Jeep.

Δωρεάν έλεγχοι & ως -40% για ανταλλακτικά ανακατασκευής Jeep.

SUV 100% σε …μάχιμη κατάσταση

5186 Επισκέψεις στο άρθρο

Δωρεάν τεχνικοί χειμερινοί έλεγχοι Subaru & Jeep. Mε ως και 40% καλύτερες τιμές σε ανταλλακτικά ανακατασκευής. Για SUV που "μαλώνουν" και με χιόνια όχι μόνο με …πεζοδρόμια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Kαι στα «σκληροτράχηλα» SUV η τακτική συντήρηση αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για  μεγιστοποίηση διάρκειας ζωής, σταθερότητα σε απόδοση και ασφαλή οδήγηση, μα και τελικά σε διατήρηση υψηλότερης μεταπωλητικής αξίας.

Οχήματα περιπέτειας & ασφάλειας τα SUV. Με τα χιόνια ακόμη περισσότερο.
•    Δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι Subaru & Jeep
•    Ως -40% προσφορές σε ανταλλακτικά ανακατασκευής
•    Winter Check up Jeep
•    Γκάμα αξεσουάρ (μα …ρωτώντας) Subaru


Φυσικά κάθε αυτοκίνητο έχει τις ιδιαιτερότητές του, γι συτό άλλωστε και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο κάθε μάρκας είναι ο Specialist που μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα, καθώς και εμπειρία διαθέτουν και σωστή εκπαίδευση, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία.

Subaru και Jeep …ξέρουν από SUV

Μιλώντας για ιδιαιτερότητες, μια τέτοια κατηγορία είναι τα SUV μοντέλα, τα οποία διαθέτουν συστήματα τετρακίνησης, ειδικά λογισμικά για κίνηση σε εκτός δρόμου εδάφη (χιόνι, λάσπη, χώμα, άμμο), αλλά και μέρη που μπορεί να έχουν «ταλαιπωρηθεί» περισσότερο από off-road χρήση, όπως το σύστημα διεύθυνσης. 

Και αν δεν το έχετε απλά για να ανεβαίνετε πεζοδρόμια όταν παρκάρετε, τότε χρειάζεται ιδαίτερη προσοχή, ώστε να βρίσκεται πάντοτε σε τοπ φόρμα για να σας πηγαίνει παντού. Άλλωστε είναι και θέμα της δικής σας ασφάλειας παν' απ΄όλα.

Δύο μάρκες που παραδοσιακά συνδέονται με SUV μοντέλα, είναι η Subaru και η Jeep. Επιδιώκοντας την πιστότητα στην μάρκα,  διαθέτουν και στοχευμένες after sales υπηρεσίες στην εμπειρία χρήσης SUV οχημάτων, προσφέροντας πρωταρχικά εργασίες υψηλών στάνταρ, αλλά και έξτρα παροχές.
  Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES