Η Mercedes-Benz προσφέρει δωρεάν χειμερινό έλεγχο και εκπτώσεις .

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και προσφορές από τη Mercedes - Benz

22782 Επισκέψεις στο άρθρο

Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Mercedes-Benz & smart, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο σε όλα τα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος αφορά στο κύκλωμα ψύξης, το παρμπρίζ και τους υαλοκαθαριστήρες, τη μπαταρία, τον εξωτερικό φωτισμό και το καλοριφέρ. Παράλληλα, συνοδεύεται από έκπτωση 10% σε εργασία και ανταλλακτικά για επισκευές που ενδέχεται να προκύψουν από τον έλεγχο.


«Αστέρι» και στα Service
Στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Mercedes-Benz θα κάνετε service γνωρίζοντας από πριν τι θα πληρώσετε, ενώ ταυτόχρονα θα επωφεληθείτε από extra υπηρεσίες και δωρεάν ελέγχους. Για παράδειγμα με τα πακέτα service Mercedes-Benz στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων γνωρίζετε από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία, ανταλλακτικά και Φ.Π.Α., ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ενδεικτικές τιμές:
3 Service A για Α-Class 140
με ευρώ 76
3 Αλλαγή λαδιών & φίλτρου λαδιού Β-Class W245 με ευρώ 51
3 Αλλαγή λαδιών & φίλτρου λαδιού C-Class W203 με ευρώ 77

Προέλεγχος ΚΤΕΟ
Mε 19 ευρώ για προέλεγχο KTEO, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι πριν μπείτε στη διαδικασία του να περάσετε ΚΤΕΟ. Μάλιστα, αν προκύψει κάποια επισκευή, το ποσό αυτό αφαιρείται, έχοντας επιπλέον έκπτωση 10% σε εργασία και ανταλλακτικά

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES