Ο πρόεδρος της ΕΕΜΑΑ επί έξι συναπτά έτη, κ. Χρήστος Μελανίδης.

Τα μέλη της ένωσης κατά τη διάρκεια των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν.

Ελέγξτε τι και από πού αγοράζετε

34173 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Πρόεδρος της ένωσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών συμβουλεύει τους αναγνώστες πώς να ψωνίζουν έξυπνα και τι να προσέξουν για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις.


Πότε ιδρύθηκε η ΕΕΜΑΑ και πόσα μέλη διαθέτει;
Η ένωση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων δημιουργήθηκε το 1979, αυτή την στιγμή αριθμοί περί τα 280 μέλη σε Αθήνα Πειραιά και περίχωρα νομού Αττικής. Το site της ένωσης είναι www.eemaa.info και το mail επικοινωνίας μας το  [email protected].
Πόσο καιρό είστε Πρόεδρος της ΕΕΜΑΑ;
Διατελώ Πρόεδρος της ένωσης εδώ και έξι χρόνια. 

Τι πρέπει να ρωτάει και να ελέγχει όταν επισκέπτεται ο απλός καταναλωτής ένα κατάστημα ανταλλακτικών;
Ο καταναλωτής όταν επισκέπτεται ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών καλό θα είναι να προσέχει: 
Πρώτον να είναι μέλος της ένωσης μας. Αυτό είναι εύκολα διακριτό καθώς όλα τα μέλη μας διαθέτουν μία ταμπέλα με το λογότυπο μας που αναγράφει την λέξη ΕΕΜΑΑ καθώς και το αριθμό μέλους. Αυτό δίνει στο καταναλωτή μία παραπάνω σιγουριά και αξιοπιστία σχετικά με την ποιότητα και την προέλευση των εμπορευμάτων καθώς και την εξυπηρέτηση.
Δεύτερον θα πρέπει να είναι ενημερωμένος σχετικά με το ανταλλακτικό πού χρειάζεται, καθώς και με την αξία αγοράς του καινούργιου γνησίου ίδιου ανταλλακτικού, ώστε να είναι σε θέση να κάνει άμεση σύγκριση, συνυπολογίζοντας και την παλαιότητα του. 

Υπάρχει κάποιος χρόνος εγγύησης για τα ανταλλακτικά που εμπορεύεστε;
Όλα τα καταστήματα της ένωσης μας δίνουν εγγύηση καλής λειτουργίας του ανταλλακτικού πού εμπορεύονται. Σε περίπτωση μη καλής λειτουργίας, που οφείλεται στο ανταλλακτικό, το αντικαθιστούν άμεσα με άλλο.      

Πώς κυμαίνεται πλέον η αγοραστική ζήτηση; Οι πελάτες σας τι ζητάνε πλέον; Αντιλαμβάνονται πως τα ανταλλακτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ασφαλή οδηγική συμπεριφορά;
Η αγοραστική ζήτηση υπάρχει, μειωμένη, σύμφωνα με την όλη οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Με την οικονομική κρίση είναι πολύ λίγα τα χρήματα πού περισσεύουν σε κάθε οικογένεια.

Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, έχετε δημιουργήσει ανταγωνιστικές προσφορές με σκοπό την προσέλκυση ακόμα περισσότερων πελατών;
Οι επιχειρήσεις μας αντιλαμβανόμενες τις οικονομικές δυσκολίες έχουμε δημιουργήσει ανταγωνιστικές τιμές με σκοπό με λιγότερα χρήματα να προμηθεύονται οι καταναλωτές ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης γνήσια, φθηνά και αξιόπιστα για την ομαλή λειτουργία των αυτοκινήτων τους. Οι πελάτες γνωρίζουν ότι το μεταχειρισμένο γνήσιο ανταλλακτικό είναι μια ασφαλής, αξιόπιστη και οικονομική λύση, διατηρώντας παράλληλα σταθερή την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου τους.   

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Χρήστος Μελανίδης
Η «Ένωση Εισαγωγέων Μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων» (ΕΕΜΑΑ) διεξήγαγε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου εκλογές στα γραφεία της, με σκοπό την ανάδειξη νέου Προέδρου καθώς και Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαδικασία κύλησε ομαλά με τα αποτελέσματα να αναδεικνύουν  εκ νέου πρόεδρο της ΕΕΜΑΑ τον κύριο Χρήστο Μελανίδη. Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ένωσης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ