Η Re-Battery για μια ακόμα χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Re-Battery για μια ακόμα χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

4659 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια έκθεση που θα παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη κοινωνικό - οικονομική πραγματικότητα της χώρας.

ELECTRA HELLAS A.E. BILSTEIN
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

Ως Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης μπαταριών οχημάτων & βιομηχανίας, κύριος στόχος της Re-Battery είναι να ενημερώσει τους επισκέπτες της έκθεσης για την επικινδυνότητα των αποβλήτων μπαταριών και την ανάγκη να ληφθούν σοβαρά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Re-Battery θα ενημερώσει τους επαγγελματίες του χώρου που θα επισκεφτούν την έκθεση για την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και για όλα τα στάδια που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ανακύκλωση των συγκεκριμένων αποβλήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις δυσκολίες που παρουσιάζει η διαχείριση των μπαταριών ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούνται στην ηλεκτροκίνηση αλλά και στην αποθήκευση ρεύματος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η μασκότ μας, ο γνωστός πια Ρι-Μπαταρούλη, θα μοιράσει δώρα και το οικολογικό παραμύθι της Re-Βattery «Το θαύμα της ενέργειας» στα παιδιά που θα επισκεφτούν το περίπτερο μας!